Η προσθήκη του ABS (επιδρά μόνο στο μπροστινό τροχό), αποτελεί την μεγαλύτερη αλλαγή στο νέο μοντέλο, ολοκληρώνοντας ένα σύστημα πέδησης του οποίου η απόδοση είναι πολύ καλή.

    Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα: Στα στάνταρ της κατηγορίας

    Ατσάλινο σωληνωτό το πλαίσιο του Symphony και χωρίς αλλαγές, αφού κατάφερνε να διαχειριστεί επιτυχώς τις δυνάμεις και τα φορτία που δημιουργούνται κατά την κίνηση του scooter. Οι αναρτήσεις ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία, «αφού δουλεύουν δεν τις πειράζουμε» και αποτελούνται από συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι με διαδρομή 100 χλστ. μπροστά και δύο ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ πίσω, διαδρομής 80 χλστ.

    Στα φρένα τώρα, παρά το ότι δεν σημειώνονται αλλαγές σε ό,τι αφορά στους δίσκους και στις δαγκάνες (260 χλστ. “wave” μπροστά – διπίστονη δαγκάνα, 240 χλστ. “wave” πίσω – μονοπίστονη δαγκάνα) το μεγάλο νέο είναι η αναβάθμιση από CBS σε ABS, με το Symphony να αποτελεί το πιο προσιτό 200άρι scooter της αγοράς, με σύστημα αντιμπλοκαρίσματος (στον μπροστινό τροχό). Κλείνοντας την συγκεκριμένη παράγραφο, οι τροχοί είναι 16 ιντσών και τα ελαστικά της CST, που έχει επιλεχθεί ως προμηθευτής για το Symphony από την SYM, έχουν διαστάσεις 110/70-16 τόσο μπροστά, όσο και πίσω. 

    SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

    • Μιχαήλ

      Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι άλλο δηλώνει και άλλο πραγματικά τι είναι!! Το συγκεκριμένο όπως και οι υπόλοιπη γκάμα της το αναφέρει ότι είναι 200 κ.ε και στην πραγματικότητα είναι 165 κ.ε,θα μπορούσε να το πουλάει 150, οπότε λοιπόν γιατί να δώσω επιπλέον χρήματα για ένα σκούτερ που στην πραγματικότητα είναι 165 και όχι 200 όπως το αναφέρει η εταιρεία!

        25
    • Πανος

      Πραγματικα ενα απο τα καλύτερα scooter. Ειμαι κατοχος του εδω και μερικους μηνες και πραγματι το αρθρο ειναι αντιπροσωπεύτικο 100%..Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο mototriti που με βοηθησε να το επιλεξω καλυπτοντας τις καθημερινές μου μετακινήσεις με τον καλυτερο τροπο

        17
    • Giannis Lioy

      Full face kranos xoraei xxl mono stin periptosi Pou to kelifos tou kranous einai tsigaroxarto. Tis agapis mou to medium tipou jet mpainei sfinota. I sela meta apo 1 ora odigisis einai pio skliri Kai apo tsimento. Alla gia ta lefta tou einai poli kalo mixanima kai to sinisto gia poli. Signomi gia tous latinikous xaraktires

        18