Το νέο SYM SYMPHONY ST 200i ABS

Το νέο SYM SYMPHONY ST 200i ABS

Το νέο SYM SYMPHONY ST 200i ABS

SYM Symphony ST 200i ABS

Πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των scooter στην Ελλάδα αλλά και το δίτροχο που πούλησε τα περισσότερα κομμάτια στην χώρα μας, ανεξαρτήτως κατηγοριών το 2016, το Symphony 200 βελτιώνεται και δείχνει πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τιμή: 2.345 ευρώ 
Χρώματα: Λευκό, Μπρονζέ, Μαύρο, Μπλέ, Μαύρο / Κόκκινο

+: Τιμή, εξοπλισμός, ευελιξία
-:  Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης 
 
«Φωνή λαού… οργή Θεού» λένε και αν τo προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα, το ότι η προηγούμενη έκδοση του Symphony έσπασε το κοντέρ στις ταξινομήσεις, αποδεικνύει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο την αξία του scooter. H SYM πέτυχε τις ιδανικές ισορροπίες μεταξύ συνολικής απόδοσης και τιμής και ο κόσμος αναγνώρισε το γεγονός  και το επιβράβευσε με την προτίμηση του. Για το 2017, η SYM προχώρησε σε μια ανανέωση, ή για να το πούμε καλύτερα, αναβάθμιση του scooter, προσθέτοντας κάποια νέα στοιχεία σε αυτή την άκρως επιτυχημένη «συνταγή». Πάμε να δούμε, λοιπόν, αναλυτικά ποια είναι αυτά και πώς τοποθετείται το scooter στην αγορά μετά από αυτές τις αλλαγές. 

 

  • Μιχαήλ

    Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με την συγκεκριμένη εταιρεία είναι άλλο δηλώνει και άλλο πραγματικά τι είναι!! Το συγκεκριμένο όπως και οι υπόλοιπη γκάμα της το αναφέρει ότι είναι 200 κ.ε και στην πραγματικότητα είναι 165 κ.ε,θα μπορούσε να το πουλάει 150, οπότε λοιπόν γιατί να δώσω επιπλέον χρήματα για ένα σκούτερ που στην πραγματικότητα είναι 165 και όχι 200 όπως το αναφέρει η εταιρεία!

      25
  • Πανος

    Πραγματικα ενα απο τα καλύτερα scooter. Ειμαι κατοχος του εδω και μερικους μηνες και πραγματι το αρθρο ειναι αντιπροσωπεύτικο 100%..Ενα μεγαλο ευχαριστώ στο mototriti που με βοηθησε να το επιλεξω καλυπτοντας τις καθημερινές μου μετακινήσεις με τον καλυτερο τροπο

      17
  • Giannis Lioy

    Full face kranos xoraei xxl mono stin periptosi Pou to kelifos tou kranous einai tsigaroxarto. Tis agapis mou to medium tipou jet mpainei sfinota. I sela meta apo 1 ora odigisis einai pio skliri Kai apo tsimento. Alla gia ta lefta tou einai poli kalo mixanima kai to sinisto gia poli. Signomi gia tous latinikous xaraktires

      18