• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
SYM NH-T 300: Με 19άρη τροχό και κατανάλωση 3,4 λίτρα
SYM NH-T 300: Με 19άρη τροχό και κατανάλωση 3,4 λίτρα
  • SYM NH-T 300: Με 19άρη τροχό και κατανάλωση 3,4 λίτρα
  • SYM NH-T 300: Με 19άρη τροχό και κατανάλωση 3,4 λίτρα

SYM NH-T 300: Με 19άρη τροχό και κατανάλωση 3,4 λίτρα

Βασισμένη πάνω στην επιτυχημένη πλατφόρμα της μικρότερης NH-T 200, η νέα έκφανση της περιπέτειας, η ΝΗ-Τ 300, έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες!

SYM: Το νέο scooter με έμφαση στην άνεση!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Με 19αρη εμπρός τροχό και δίσκους μαργαρίτα

Η  NH-T 300 δεν αρκείται μόνο στην εμφάνιση που τάζει περιπέτεια, αλλά εμπεριέχει και ουσία. Το πλαίσιο είναι ένα ατσάλινο σωληνωτό τύπου «διαμάντι» το οποίο αγκαλιάζει τον κινητήρα δημιουργώντας ένα άκαμπτο σύνολο, ενώ το πιρούνι των 37mmμε διαδρομή 140mm και η monoshock πίσω ανάρτηση, προτάσσουν την άριστη λειτουργία τους για απροβλημάτιστα περάσματα πάνω από κακοτράχαλα εδάφη. Ο μπροστινός τροχός έχει διάσταση 19 ιντσών, προσφέροντας μια ιδανική ισορροπία για οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα, ενώ ο πίσω έχει διάμετρο 17 ιντσών. Και οι δύο τροχοί είναι ακτινωτοί με ελαστικά διπλής χρήσης ως πρώτης τοποθέτησης, διαστάσεων 100/90-19 μπροστά και 130/80-17 πίσω. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο δισκόφρενα με δίσκους τύπου «μαργαρίτα», με διάμετρο 288m mμπροστά και 222mm πίσω με δαγκάνες δύο εμβόλων. Το πακέτο συμπληρώνεται από το δικάναλο ABS που προέρχεται κι αυτό από την γερμανική Continental.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρας 300 κυβικών με κατανάλωση 3,4 λίτρα


Η «καρδιά» της SYM ΝΗ-Τ 300 είναι ένας νέος, υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας που πληροί τις Euro5 προδιαγραφές, με απόδοση που φτάνει τους 24 ίππους στις 7.500 στροφές και μέγιστη ροπή τα 22,5Nm στις 7.000 αντίστοιχα. Από τα νούμερα της απόδοσης και από τις υπερτετράγωνες διαστάσεις του, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για έναν εύστροφο κινητήρα, με γραμμική κατανομή της δύναμης και της ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών. Ο σχετικά χαμηλός λόγος συμπίεσης (11,2:1) υπόσχεται μια «γεμάτη» περιοχή στις χαμηλές στροφές, κάτι που αποτελεί ιδανικό σύμμαχο στις εκτός δρόμου διαδρομές. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός της Continental εγγυάται την απρόσκοπτη παροχή καυσίμου, χάρη στην υψηλή τεχνολογία της γερμανικής εταιρείας, με τον πολύδισκο συμπλέκτη και τη σωστή κλιμάκωση του κιβωτίου των έξι σχέσεων να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα. Το ιδιαίτερα εντυπωσιακό όμως στοιχείο, είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με τη μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου, καθώς η SYM ανακοινώνει ότι το NH-T 300 χρειάζεται μόλις 3,4 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα, που σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων μπορεί να πετύχει μέχρι και 320 χιλιόμετρα αυτονομίας.

Μοναδικός σχεδιασμός και πλούσιος εξοπλισμός

Οι βασικές αρχιτεκτονικές γραμμές της NH-T 200 (που δημιουργήθηκαν από μεγάλο ευρωπαϊκό σχεδιαστικό οίκο) έχουν διατηρηθεί αυτούσιες και στην NH-T 300, δίνοντας την εικόνα μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας, με τις δυναμικές γραμμές ενός σύγχρονου crossover adventure. Ο συνολικός σχεδιασμός αποπνέει μια έντονη δυναμική, δίνοντας την αίσθηση ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται σε κίνηση ακόμη κι όταν είναι σταματημένη, με το χαρακτηριστικό ρύγχος κάτω από τον προβολέα να ενισχύει την adventure οπτική. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ οι πληροφορίες μεταφέρονται στον αναβάτη μέσω μιας λειτουργικής, εύχρηστης και ευανάγνωστης οθόνης LCD. Η NH-T 300 διαθέτει και θύρα φόρτισης USB 2A. Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παντός δρόμου προσωπικότητά της, η compact adventure μοτοσυκλέτα της SYM διαθέτει επιπλέον προστασία στο κάτω μέρος του κινητήρα και προστατευτικά κάγκελα. Παρά την adventure αρχιτεκτονική της όμως, η ΝΗ-Τ 300 παραμένει μια φιλική και εύκολη στους χειρισμούς μοτοσυκλέτα, με το ύψος της σέλας να μην ξεπερνά τα 812mm προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος σωματοτύπων, ενώ το βάρος της ανέρχεται στα 166 κιλά (πλήρης υγρών).

Το Sym NH-T 300 είναι ετοιμοπαράδοτο και κοστίζει 3.765 ευρώ.

300 κυβικά με 24 ίππους
Με 19άρη εμπρός τροχό για μεγαλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες
Κατανάλωση μόλις 3,4 λίτρα στα 100
Θα άφηνες το scooter σου για ένα 300άρη adventure;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »