SXR 50: Νέο scooter από την Aprilia

Η Aprilia διευρύνει τη γκάμα των scooter της με την προσθήκη του νέου SXR 50. Διαβάστε περισσότερα.

Η Aprilia θέλει να δώσει περισσότερες επιλογές σε όσους αναζητούν ένα μικρού κυβισμού scooter για τις αστικές μετακινήσεις και παρουσίασε το SXR 50. Η Ιταλική εταιρεία έχει στη γκάμα της αρκετά μικρού κυβισμού και σπορ προσανατολισμού sccoters και το καινούργιο μοντέλο έρχεται να προστεθεί σε αυτή με όπλα του τη δυναμική εμφάνιση και την υψηλή τεχνολογία, καθώς θα διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων, λειτουργία start – stop και δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο.

Το SXR 50 έχει κτιστεί γύρω από ένα ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο με ενισχύσεις σε καίρια σημεία για αυξημένη ακαμψία και είναι εφοδιασμένο με μονοκύλινδρο, τετράχρονο κινητήρα. Στόχος του είναι να γίνει ένα ακόμα scooter με δυναμική συμπεριφορά και ευχάριστο στην οδήγηση, όπως και τα προηγούμενα, σαν το SR50, που έγιναν τόσο δημοφιλή.

Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και ένα αμορτισέρ πίσω με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις. Οι τροχοί του είναι 12 ιντσών και φορούν ελαστικά διαστάσεων 120/70-12, ενώ την πέδηση έχουν αναλάβει ένας δίσκος 220 χιλιοστών εμπρός και ταμπούρο 140 χιλιοστών πίσω. Η Aprilia θα έχει και μια ολοκληρωμένη γκάμα από αξεσουάρ για το SXR 50 η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μεγαλύτερη ζελατίνα, αντιολισθητικά πατάκια στην ποδιά, κουβέρτα, συναγερμό και το σύστημα ΜΙΑ που σου επιτρέπει να συνδέσεις το smartphone σου μέσω Bluetooth.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κάνει την εμφάνισή του στις αντιπροσωπίες, αλλά η τιμή του θα είναι κοντά στα 2.760 ευρώ.