SUNRA: Νέα εποχή για τον παγκόσμιο κολοσσό στα ηλεκτρικά

Sunra Robo S

Sunra Robo S

Sunra Hawk

Sunra Hawk

Sunra Crystal 2

Sunra Crystal 2

Sunra X1 Rainbow

Sunra X1 Rainbow

  • SUNRA: Νέα εποχή για τον παγκόσμιο κολοσσό στα ηλεκτρικά
  • Sunra Robo S
  • Sunra Hawk
  • Sunra Crystal 2
  • Sunra X1 Rainbow

SUNRA: Νέα εποχή για τον παγκόσμιο κολοσσό στα ηλεκτρικά

Ξεκινάει νέα εποχή για την SUNRA στην Ελλάδα.Η εταιρεία που εξάγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες και Scooter σε πάνω από 70 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα υπό την ομπρέλα της ΠΕΡΚΟ, μίας από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στη χώρα μας με εμπειρία πάνω από 55 χρόνια.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Μια νέα εποχή στην μετακίνηση


Sunra Robo S

Sunra Robo S

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Αν θέλεις να απαλλαγείς από το κόστος της βενζίνης, τα τέλη κυκλοφορίας και το service, ένα ηλεκτρικό scooter είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν μάλιστα όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την ξεχωριστή εμφάνιση και υψηλή ποιότητα, τότε μιλάμε για scooter της SUNRA» θα μπορούσε και να ήταν σλόγκαν διαφήμισης, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με τα λόγια του εργοστασίου παραγωγής της SUNRA, το οποίο νιώθει πολύ σίγουρο για το προϊόν του.


Sunra Hawk

Sunra Hawk

Η SUNRA είναι  μια παγκοσμίου φήμης και μεγάλης κλίμακας πολυμετοχική εταιρεία που ειδικεύεται στην εξέλιξη, παραγωγή και διανομή ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1999, έχει 6 μεγάλα ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής στις κύριες βιομηχανικές επαρχίες της Κίνας, όπου απασχολούνται συνολικά πάνω από 5.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 200 μηχανικών στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Η ετήσια παραγωγική δυνατότητα ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ηλεκτρικών οχημάτων διαφόρων τύπων (σκούτερ, ποδήλατα, τρίκυκλα). 


Sunra Crystal 2

Sunra Crystal 2

Για 5 συναπτά έτη, η SUNRA αναγνωρίστηκε ως Νο 1 στον κόσμο σε όγκους πωλήσεων, με πάνω από 100 κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Από το 2013 η εταιρεία είναι συνεργάτης της κινεζικής αεροδιαστημικής βιομηχανίας υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της.


Sunra X1 Rainbow

Sunra X1 Rainbow

Όλα τα ηλεκτρικά οχήματα SUNRA είναι πιστοποιημένα με EEC, DOT, CE, EPA υπογραμμίζοντας την ποιότητα τους.


Τεράστια γκάμα μοντέλων που έρχεται στην Ελλάδα

Η γκάμα της SUNRA περιλαμβάνει ηλεκτρικά scooter που έχουν μέγιστη ταχύτητα από 45 έως 80 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 98 χιλιόμετρα την ώρα ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Πρόκειται λοιπόν για μία γκάμα πολύ μεγάλη, που οι πληροφορίες μας λένε πως σιγά-σιγά θα έρθει σχεδόν όλη στην Ελλάδα. Η ΠΕΡΚΟ επέλεξε τα δημοφιλέστερα μοντέλα της SUNRA για να ξεκινήσει την διανομή τους στην Ελλάδα και την Κύπρο καταφέρνοντας να τα εξασφαλίσει ετοιμοπαράδοτα. Τα μοντέλα αυτά θα σας τα παρουσιάσουμε αναλυτικά στις επόμενες σελίδες του άρθρου.


 

SUNRA ROBO S

SUNRA HAWK

SUNRA CRYSTAL 2

SUNRA Χ1 RAINBOW