• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φωτογραφικά ενσταντανέ από την επίσημη παρουσίαση της ομάδας HRC Repsol Honda Team για το 2020.

Φωτογραφικά ενσταντανέ από την επίσημη παρουσίαση της ομάδας HRC Repsol Honda Team για το 2020.

Φωτογραφικά ενσταντανέ από την επίσημη παρουσίαση της ομάδας HRC Repsol Honda Team για το 2020.

Φωτογραφικά ενσταντανέ από την επίσημη παρουσίαση της ομάδας HRC Repsol Honda Team για το 2020.

Repsol Honda: Παρουσίασε την ομάδα του 2020

 

Στην αποκάλυψη των χρωμάτων του 2020 αλλά και της ομάδας στα MotoGP, προχώρησε επίσημα η Honda σε ειδική εκδήλωση στην Ινδονησία. Δείτε περισσότερα…

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

HONDA: Νέο SH 150 μάθε περισσότερα

Ο Marc Marquez και ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία Alex Marquez, αποκάλυψαν τα χρώματα της Honda RC213V MotoGP  του 2020 στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, λίγες μέρες πριν τις πρώτες επίσημες δοκιμές για τη νέα χρονιά. 

Συμμετέχοντας στην παρουσίαση των Honda CRF1100L Africa Twin Adventure Sports και Honda Rebel, ο Marc και ο Alex Marquez έτυχαν θερμής υποδοχής στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας. Τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές πλαισίωσαν ο Toshiyuki Inuma, President Director PT Astra Honda Motor, ο Tetsuhiro Kuwata, HRC Director – General Manager Race Operations και ο Alberto Puig, Repsol Honda Team Manager.

Με ρεκόρ 25 τίτλων στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, αλλά και το τρίτο συνεχόμενο Triple Crown (δηλαδή πρωτάθλημα σε αναβάτη-ομάδα-κατασκευαστή) στα MotoGP , η ομάδα Repsol Honda στοχεύει σε μία ακόμα δυνατή χρονιά καλωσορίζοντας στην ομάδα τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας Moto2, Alex Marquez. Η ομάδα εργάστηκε εντατικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ώστε να εξασφαλιστεί και για το 2020 μία αντίστοιχα επιτυχημένη πορεία.

Ο Marc Marquez και ο Alex Marquez θα ξεκινήσουν τώρα τις τελικές προετοιμασίες τους για τις δοκιμές στη Sepang (07 – 09 Φεβρουαρίου), όπου η RC213V θα εμφανιστεί για πρώτη φορά με τα χρώματα του 2020 σε πίστα. Τέλος, η σεζόν του 2020 στο MotoGP ξεκινά υπό το φως των προβολέων στο Κατάρ (06 – 08 Μαρτίου)

Δηλώσεις Marc Marquez
«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι ξανά στην Ινδονησία, η ατμόσφαιρα εδώ είναι μοναδική και είναι υπέροχο να ξεκινάμε την προσπάθειά μας για το 2020. Οι παρουσιάσεις που έχουμε είναι πάντα σημαντικές ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε στους ρυθμούς της σεζόν. Ξεκινάμε τη νέα χρονιά όπως την προηγούμενη και όλες τις άλλες πριν από αυτή, απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δουλέψουμε με την ομάδα Repsol Honda ώστε να πετύχουμε το καλύτερο που μπορούμε. Μαζί με την HRC και την Repsol έχουμε επιτύχει απίστευτα πράγματα και η συνέχιση αυτής της επιτυχίας αποτελεί για εμένα σημαντικό κίνητρο. Ανυπομονώ  να ξεκινήσω μία ακόμα σεζόν και να αγωνιστώ ξανά με την RC213V.»

Δηλώσεις Alex Marquez
«Αποτελεί προνόμιο να είσαι μέλος της οικογένειας της ομάδας Repsol Honda. Ήδη είχα μια μοναδική αίσθηση μπαίνοντας στο γκαράζ της ομάδας και δουλεύοντας με τους ανθρώπους της για πρώτη φορά,  και τώρα ερχόμενος σε επαφή με τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης – αισθάνομαι πραγματικά κομμάτι της Repsol Honda Team. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθω και να επιτύχω το 2020, αλλά είμαι αποφασισμένος να δώσω το καλύτερο, θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι και να μαθαίνω σε καθημερινή βάση και ευελπιστώ να έχουμε σιγά- σιγά μια εξαιρετική σεζόν.»
 
Δηλώσεις Tetsuhiro Kuwata – HRC Director, General Manager Race Operations Management Division

 «Έχοντας επιτύχει τους στόχους μας την προηγούμενη σεζόν κερδίζοντας και πάλι το Triple Crown, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την ομάδα μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2020. Πέρσι ο Marc Marquez κέρδισε τον έκτο τίτλο του στο MotoGP, με την Honda να διασφαλίζει και το πρωτάθλημα Κατασκευαστών και εκείνο των Ομάδων. Ο Marc συνεχίζει κάθε χρόνο να σπάει τα ρεκόρ και ελπίζουμε ότι θα συνεχίζει να μας χαρίζει στο μέλλον πολλές ακόμα σπουδαίες στιγμές.Για το 2020 έχουμε έναν νέο αναβάτη καθώς ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στις κατηγορίες Moto2 και Moto3 AlexMarquez είναι μαζί μας. Ο Alex οδήγησε για εμάς το 2014 στην πρώτη μας σεζόν στην Moto3 και μαζί μπορέσαμε να πάρουμε τον τίτλο.Σε αυτούς τους δύο λαμπρούς αναβάτες αξίζουν τα καλύτερα εργαλεία ώστε να πετύχουν στη νέα σεζόν, και είναι αποστολή μας το καταστήσουμε αυτό εφικτό. Οι μηχανικοί μας στην Ιαπωνία και η ομάδα μας σε όλο τον κόσμο έχουν κάνει εντυπωσιακή δουλειά, και είμαι σίγουρος ότι θα επαναλάβουμε την επιτυχία και αυτή τη φορά.»