RKS ZF6-S: Στιλάτο, άνετο και ηλεκτρικό

RKS ZF6-S: Στιλάτο, άνετο και ηλεκτρικό

Στιλάτο, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της RKS έρχεται να δώσει φρέσκο αέρα στις βόλτες σου.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Το ZF6-S είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άνεση του αναβάτη. Η εύκολη πρόσβαση, χάρη στην πολύ χαμηλή τοποθέτηση της οριζόντιας δοκού του ατσάλινου πλαισίου, η αφράτη σέλα και το ψηλά τοποθετημένο τιμόνι δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη πρόσβαση και άνεση κατά τις μετακινήσεις. Ο ηλεκτροκινητήρας των 250 Watt είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού και τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία 36V χωρητικότητας 10Αh, που δίνει αυτονομία 35 με 40 χιλιόμετρα. Είναι τοποθετημένη πίσω και κάτω από τη σέλα και έχει από πάνω της μια πρακτική σχάρα μεταφοράς αντικειμένων. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του διαφορετικά επίπεδα υποβοήθησης, ώστε να μπορεί να προσαρμόζει ανάλογα το επίπεδο έντασης της άσκησης με την βοήθεια από τον ηλεκτροκινητήρα να διακόπτεται βάσει νόμου όταν το ποδήλατο φτάσει τα 25 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο εξοπλισμός του RKS ZF6-S είναι υπερπλήρης, αφού διαθέτει εμπρός φωτιστικό σώμα που ελέγχεις από κουμπί στο τιμόνι, ανακλαστήρα στους τροχούς και το πίσω μέρος, λασπωτήρες εμπρός και πίσω, οθόνη πληροφοριών LCD και κάλυμμα αλυσίδας, ώστε να μένει καθαρό το παντελόνι. Όλη η καλωδίωση του μοντέλου είναι πλήρως αδιάβροχη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα νερά του δρόμου ή κατά το πλύσιμο.

Διαθέτει 6 ταχύτητες που φέρουν την υπογραφή της κορυφαίας στο είδος Shimano και τα φρένα του είναι τύπου V-Brake. Οι μεγάλοι τροχοί των 28 ιντσών θα περάσουν με ευκολία πάνω από τις ανωμαλίες του δρόμου, ενώ τα ελαστικά πλάτους 1,75 ιντσών έχουν χαμηλή αντίσταση κύλισης, οπότε καταβάλεις μικρότερη προσπάθεια.

Το RKS ZF6-S κοστίζει 938 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: λευκό, μπέζ και μαύρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στέφανου Σαράφη 15,Τ.Κ.: 12241, Αιγάλεω

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τηλ: 210-5757227

Ηλέκτρας 5, Τ.Κ.: 55134, Καλαμαριά
Τηλ: 2310-805180 και 2310-805181

Αγαπήνωρος 12, Τ.Κ.: 8049, Πάφος
Τηλ: 00357 26945221

e-mail: info@esforce.gr

www.esforce.gr

  • Έως 40 χιλιόμετρα αυτονομία
  • Ταχύτητες της Shimano
  • Πλήρως εξοπλισμένο με εμπρός φωτιστικό σώμα, ανακλαστήρες, λασπωτήρες, οθόνη πληροφοριών LCD και κάλυμμα αλυσίδας.

Θα το επέλεγες ηλεκτρικό ποδήλατό για βόλτες και κοντινές μετακινήσεις;