• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

E-FUN Tiger - Test

 

Θέτοντας τον πήχη επιδόσεων και αυτονομίας σε επίπεδα βενζινοκίνητων μοντέλων, το Tiger είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο GT Scooter που έρχεται στην αγορά μας, υποσχόμενο περισσότερους ρόλους και κρατώντας χαμηλά το κόστος χρήσης.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις


Τιμή: 4.941 ευρώ (με την επιδότηση: 3.953 ευρώ)

Τι νέο φέρνει
  • Τελική ταχύτητα άνω των 100 χλμ/ώρα
  • Αυξημένες επιδόσεις
  • Αυτονομία 160 χιλιομέτρων
  • Top box στον βασικό εξοπλισμό
+: Αυτονομία, ροπή-ρεπρίζ, ποιότητα κύλισης
-: Φινίρισμα στα σημεία

Η ηλεκτροκίνηση στα δίκυκλα επεκτείνεται με σταθερά βήματα καιν όλα δείχνουν ότι, μόνο προς το καλύτερο βαδίζουμε πλέον. Η E-Fun είναι μια μάρκα που κάνει την είσοδο της με φόρα στην αντίστοιχη αγορά δικύκλου, προτείνοντας μας τα μοντέλα της που έχουν διάθεση και αξιώσεις να εντυπωσιάσουν. Έχοντας μελετήσει καλά τις τάσεις και τα «θέλω» των αναβατών, η εταιρεία φέρνει την πρόταση της στα GT Scooters, ονόματι Tiger. 

Το Tiger είναι, ούτε λίγο ούτε πολύ, το πρώτο ηλεκτροκίνητο GT Scooter στην αγορά που δεν μένει σε καμία περίπτωση... στο φαίνεσθαι! Με επιδόσεις δικύκλου βενζίνης, ανάλογη αυτονομία και μια υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας, το Tiger θέλει να μας πείσει ότι κοιτά στα μάτια όχι μόνο τον ηλεκτρικό ανταγωνισμό του, αλλά και τον κραταιό κόσμο της βενζίνης! Μπορεί να τα καταφέρει; Συνεχίστε την ανάγνωση... 

E-Fun Tiger - Test video

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ