RKS RD8: Σπαστό με διπλή ανάρτηση και «κρυφή» μπαταρία

Το RD8 της RKS φέρνει νέα δεδομένα στα σπαστά ποδήλατα έχοντας ανάρτηση όχι μόνο εμπρός, αλλά και πίσω, ενώ η αποσπώμενη μπαταρία είναι κρυμμένη μέσα στο πλαίσιο.

ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.

Η RKS κατανοεί πλήρως τις ανάγκες ενός ποδηλάτη που καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά τις κακοτεχνίες των δρόμων και θέλοντας να προσφέρει πρωτόγνωρη άνεση και διευρυμένο πεδίο χρήσης παρουσιάζει το RD8. Πρόκειται για ένα νέο σπαστό ποδήλατο, που είναι εφοδιασμένο με ανάρτηση όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω. Αυτό πρακτικά σημαίνει μεγαλύτερη άνεση και βελτιωμένο έλεγχο σε δρόμους σαν τους Ελληνικούς, που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ αυξάνει και τη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου. Σε αυτό συμβάλουν και τα φαρδιά ελαστικά πλάτους 4 ιντσών της CST που φοράνε οι αλουμινένιοι  τροχοί των 20 ιντσών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Το RD8 διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 48V και 250W, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 25 χιλιόμετρα την ώρα. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία 48V χωρητικότητας 12Αh, η οποία είναι όμορφα «κρυμμένη» μέσα στο πλαίσιο και φυσικά είναι αποσπώμενη. Η φόρτισή της διαρκεί 6 με 8 ώρες και προσφέρει αυτονομία 65 με 80 χιλιόμετρα. Μια έγχρωμη LCD οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη, όπως ταχύτητα, επιλεγμένο επίπεδο υποβοήθησης, διάρκεια διαδρομής και άλλα. Για μεγαλύτερη ευκολία σε δρόμους με έντονη κλίση, είναι εφοδιασμένο με μια 8άρα κασέτα της κορυφαίας του είδους Shimano, με το χειριστήριο και το ντεραγιέ να προέρχονται από τη σειρά Altus.

Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο ποδήλατο που διαθέτει φωτιστικό σώμα εμπρός, σταντ, σχάρα και λασπωτήρες μπρος – πίσω. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στον τομέα των  φρένων έχουμε υδραυλικά δισκόφρενα και στους δυο τροχούς. Το RD8 θα το βρείτε άμεσα διαθέσιμο στην ESF με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 2.127 ευρώ. Η γκάμα των διαθέσιμων ηλεκτρικών οχημάτων μεγαλώνει συνεχώς και μπορεί αρχικά να γνωρίσαμε την εταιρεία μέσα από τα ηλεκτρικά της scooter όμως πλέον διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρικά ποδήλατα, πολιτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, τρίκυκλα και πατίνια που θα κάνουν τις μετακινήσεις σας πιο οικολογικές από ποτέ.     
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Στέφανου Σαράφη 14, Τ.Κ.: 12241, Αιγάλεω
Τηλ: 210-5757227
Fax: 210-5787342

Ηλέκτρας 5, Τ.Κ.: 55134, Καλαμαριά
Τηλ: 2310-805180 και 2310-805181
Κινητό: 6948880425
Fax: 2310-805387

www.esforce.gr
e-mail: info@esforce.gr
Facebook Page

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »