Πωλείται η μοτοσυκλέτα του Nicky Hayden!

Θέλετε να αποκτήσετε ένα μηχάνημα που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Kentucky Kid και είναι καλύτερο από κάθε μοτοσυκλέτα δρόμου; Μπορείτε. Αλλά πρέπει να...τρέξετε!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τον Nicky Hayden πολλοί αγάπησαν, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Αμερικανός αθλητής, πρωταθλητής MotoGP το 2006 ήταν ομολογουμένως ένας από τους καλύτερους ανθρώπους του χώρου και πολύ αξιόλογος αγωνιστικά. Η είδηση του θανάτου του το 2017 δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί και η κληρονομιά του γίνεται ολοένα και πιο γνωστή. Τώρα, η παλιά του μοτοσυκλέτα στα Superbikes, είναι προς πώληση!

Πρόκειται για μια και μοναδική Honda CBR1000RR SP2 χρονολογίας 2017, της ομάδας Ten Kate Racing, η οποία θα γίνει κτήμα του αναβάτη που θα διαθέσει 95.000 ευρώ για να την αποκτήσει. Η μοτοσυκλέτα ΔΕΝ είναι ρέπλικα: Είναι η αυθεντική αγωνιστική με όλα τα καλούδια της κλάσης της.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ανάρτηση Ohlins, τροχούς από την Marchesini, εξάτμιση WSBK της Akrapovic, φρένα Nissin και δίσκους Yutaka. To ψαλίδι είναι της Ten Kate GPMS κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Hayden, ενώ κινητήρας και ηλεκτρονικά έχουν το βαρύ όνομα της Cosworth. Φυσικά μιλάμε για πάνω από 200 ίππους ισχύος…

Η μοτοσυκλέτα θα πουληθεί σε κατάσταση «απολύτου εκθεσιακού», πλήρως λειτουργική, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της θελήσει να την βάλει στην πίστα. Μαζί με την ίδια, η Ten Kate θα πουλήσει και μια σειρά ανταλλακτικών. Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Kervin Bos της TKR…