Προ των πυλών το Triumph Speed Triple RR

180 άλογα σε ρετρό superbike! Το νέο Speed Triple RR είναι όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα και οι προσδοκίες είναι ψηλά. Εσείς θα αγοράζατε ένα σύγχρονο superbike αλλά με ρετρό εμφάνιση;

Πάει λίγος μόνο καιρός, που κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα, η πρόθεση της Triumph να δημιουργήσει ένα νέο σπορ μοντέλο, βασισμένο στο καινούργιο Speed Triple 1200. Η ίδια η εταιρεία στηρίζει τις φήμες δημοσιεύοντας σποραδικά υλικό, ενώ ξανά το επικείμενο μοντέλο «βλέπει» το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, εχθές η Triumph δημοσίευσε ένα νέο σύντομο teaser βίντεο για το Speed Triple 1200 RR, στο οποίο συγκεκριμένες λεπτομέρειες του μοντέλου παρουσιάζονται με… γλαφυρό τρόπο, ανοίγοντας μας την όρεξη για περισσότερα. Όπως δηλώνει η Triumph, το Speed Triple 1200RR θα είναι «η πιο εξεζητημένη, εντυπωσιακή και σκληροπυρηνική Speed Triple της ιστορίας». Όπως είναι φυσικά αναμενόμενο, τέτοιοι χαρακτηρισμοί συνοδεύουν όλα τα νέα μοντέλα, από την απαρχή της ιστορίας…


 
Σε γενικές γραμμές, αυτό που αναμένεται να δούμε είναι μια μοτοσυκλέτα βασισμένη βαρέως έως εξολοκλήρου, στο Speed Triple 1200 RS, με τις απαραίτητες σχεδιαστικές πινελιές που θα το καταστήσουν sportbike στην εμφάνιση. Όλοι περιμένουμε να δούμε, πως θα φαίνεται στο τελικό μοντέλο, το εμπρός φέρινγκ με τον κυκλικό προβολέα, στον οποίο διακρίνεται και εμφατικά το λογότυπο της Triumph.
 
Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, ο κινητήρας αναμένεται να μείνει σε σημαντικά βαθμό όμοιος με αυτόν του Speed Triple 1200RS, ήτοι με ένα επίπεδο ισχύος των 180 ίππων. Ακόμα, κορυφαίες λύσεις σε επίπεδο ηλεκτρονικών, αναρτήσεων και φρένων, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν.
 
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, για περισσότερα αλλά και για την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

  • BBB

    Δε βλέπω το λόγο να μην είναι ωραίος συνδυασμός. H MV agusta superveloce είναι θεά, οπότε και αυτή πιστεύω θα είναι κουκλάρα. Σίγουρα πιο δυνατή εφόσον είναι 1200cc. Βέβαια γούστα είναι αυτά.