Pirelli Diablo Rosso 4: Με 2 ή 3 γόμες στο πίσω ελαστικό

Pirelli Diablo Rosso 4: Με 2 ή 3 γόμες στο πίσω ελαστικό

Πολυσύνθετη γόμα για το εμπρός και το πίσω ελαστικό με εξαιρετική απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο.

Οι μεγάλου κυβισμού supersport μοτοσυκλέτες αγγίζουν εύκολα τους 200 ίππους, ενώ πλέον βλέπουμε superbikes και hypernaked με 215 άλογα. Ταυτόχρονα, έχουμε sport touring και adventure μοτοσυκλέτες με 160 ίππους και βάρος κοντά στα 230 κιλά. Αυτά τα δεδομένα καθιστούν πολύ δύσκολο το έργο ενός sport ελαστικού, το οποίο καλείται να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Το Pirelli Diablo Rosso 4 θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των supersport ελαστικών προσφέροντας διαφορετικά πίσω ελαστικά, με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στις απαιτήσεις διαφορετικών αναβατών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το εμπρός ελαστικό ενσωματώνει δυο γόμες. Η σκληρή προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση σε κρύες και υγρές συνθήκες, ενώ η πιο μαλακή (από τις 35 μοίρες κλήσης και πάνω), παρέχει κορυφαία πληροφόρηση και αίσθηση υπό κλίση. Η σύσταση των πίσω ελαστικών αλλάζει ανάλογα με τη διάστασή τους. Μέχρι τη διάσταση 190/50 ZR 17 έχουμε δύο γόμες, ενώ από 190/55 ZR 17 και πάνω έχουμε τρις γόμες.

Παραδοσιακά στη σειρά Diablo Rosso της Pirelli συναντάμε τη χάραξη FLASH, που θυμίζει κεραυνό και στην περίπτωση του Diablo Rosso 4 συνδυάζεται με προσεκτικά μελετημένες αυλακώσεις με στόχο τη μέγιστη δυνατή απομάκρυνση του νερού, την σταθερότητα, την ομοιόμορφη φθορά. Το εμπρός ελαστικό παρουσιάζει μειωμένη καμπυλότητα στους “ώμους” με αποτέλεσμα την αύξηση του σημείου επαφής σε μέγιστη κλίση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πιο ελαφριά αίσθηση στο τιμόνι.

Στο κατάστημα Wheel City θα βρεις το Pirelli Diablo Rosso 4 που ταιριάζει στη δική σου μοτοσυκλέτα μαζί με όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κάρπου 24, Ν. Κόσμος 11631 Αθήνα
Τηλ.: 210 9018066
info@wheelcity.gr
www.wheelcity.gr
Facebook Page

WHEEL CITY  ΛΥΓΝΟΣ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Κάρπου 24, 11631, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα