Piaggio Λυμπερόπουλος: Ετοιμοπαράδοτη η νέα Vespa GTS με δώρα αξίας 730 ευρώ

Piaggio Λυμπερόπουλος: Ετοιμοπαράδοτη η νέα Vespa GTS με δώρα αξίας 730 ευρώ

Απόκτησε σήμερα την ανανεωμένη Vespa GTS και πάρε δώρο πακέτο εξοπλισμού της επιλογής σου αξίας έως 730 ευρώ.

Εξελιγμένη σε όλα τα επίπεδα η νέα Vespa GTS συνδυάζει το διαχρονικό Ιταλικό στιλ με τεχνικές αναβαθμίσεις για ακόμα περισσότερη άνεση, ασφάλεια και απόλαυση της κάθε διαδρομής. Η νέα σειρά Vespa GTS διαθέτει πλούσιο βασικό εξοπλισμό και αποτελείται από τέσσερις εκδόσεις, με την κάθε μια να έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα: η κλασική και πολύ κομψή Vespa GTS, η σύγχρονη GTS Super, η δυναμική GTS SuperSport και η τεχνολογικά εξελιγμένη Vespa GTS SuperTech. Οι κινητήριες μονάδες i-Get 125 και HPE 300 κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. O κινητήρας των 125 κυβικών είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα μοτέρ της κατηγορίας του, αποδίδοντας 13,8 ίππους και ροπή που φτάνει τα 1,2 Kgm. Είναι 4βάλβιδος και φέρει το σύστημα Start-Stop της Piaggio, ονόματι RISS. Δεν υπάρχει παραδοσιακή μίζα, η οποία αντικαθίσταται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ-γεννήτρια τοποθετημένο απευθείας στο στροφαλοφόρο. Εν στάσει, ο κινητήρας σβήνει και ενεργοποιείται άμεσα με το άνοιγμα του γκαζιού. Ο κινητήρας των 300 κυβικών είναι ο ισχυρότερος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε Vespa, αγγίζοντας τους 23,8 ίππους και τα 2,7 kgm ροπής. Και για τους δύο κινητήρες, υπάρχει σύστημα traction control (ASR), με δυνατότητα απενεργοποίησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η νέα Vespa GTS είναι άμεσα διαθέσιμή στην Piaggio Λυμπερόπουλος και με την αγορά οποιασδήποτε έκδοσης 125 ή 300 κυβικών αποκτάς δώρο πακέτο εξοπλισμού της επιλογής σου αξίας έως 730 ευρώ. Τα διαθέσιμα πακέτα είναι τα εξής.

Urban pack
- Παρμπρίζ
- Βαλιτσάκι στο χρώμα του οχήματος
- Ταπέτο βαλίτσας
- Σχάρα πίσω ανατρεπόμενη
 
Touring pack
- Παρμπρίζ
- Βαλιτσάκι στο χρώμα του οχήματος
- Σχάρα πίσω ανατρεπόμενη
- Προφυλακτήρας φτερού
 
Protection pack
- Παρμπρίζ
- Περιμετρικός προφυλακτήρας εμπρός
- Περιμετρικός προφυλακτήρας πίσω
- Προφυλακτήρας φτερού



Η Piaggio Λυμπερόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος έμπορος κι επισκευαστή της Piaggio Hellas για τις μάρκες Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi και Moto Guzzi. Στα 4 καταστήματα της εταιρείας μπορείτε να βρείτε πλούσια γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων του ομίλου Piaggio, τα οποία σας καλύπτουν κάθε αγοραστική ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Συνεργείο Motoplex Λ. Βουλιαγμένης 333, Ηλιούπολη Τηλ.: 2109701400
Λ. Μεσογείων 362Α, Αγία Παρασκευή Τηλ.: 2106004050
Λ. Βουλιαγμένης 317 Αγιος Δημήτριος Τηλ.: 2109704500
Λ. Γαλατσίου 58-60, Γαλάτσι Τηλ.: 2102288288
Λ. Αχαρνών 362, Αθήνα Τηλ.: 2102116644

https://lyberopoulos.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »