Piaggio Beverly 2021

Piaggio Beverly 2021

Piaggio Beverly 2021

Piaggio Beverly 2021

Piaggio Beverly 2021: Πιο ισχυρό από ποτέ

Περισσότερα στοιχεία για το ολοκαίνουργιο Piaggio Beverly έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρεία, αποκαλύπτοντας την ισχύ των νέων κινητήρων και όχι μόνο. Δείτε περισσότερα.

To ολοκαίνουργιο Piaggio Beverly 2021 που παρουσιάστηκε πριν λίγα 24ωρα (διαβάστε για την πρώτη του εμφάνιση εδώ) υπέστη την μεγαλύτερη αλλαγή, από την στιγμή που το μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο το 2001. Πριν λίγες ώρες, η Piaggio έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το μοντέλο, καθώς στην πρώτη του αποκάλυψη οι πληροφορίες ήταν λακωνικές. Το μοντέλο έχει σημαντικές αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο και ήρθε η ώρα να τις δούμε αναλυτικά.
 
Ξεκινάμε από τους δύο νέους κινητήρες: Πρόκειται για τα μοτέρ HPE 300 και 400 κυβικών, που αμφότερα συμμορφώνονται με προδιαγραφές Euro 5 και φέρουν κεφαλή 4 βαλβίδων. Ο κινητήρας του Beverly 300 αποδίδει πλέον 25,8 ίππους και 2,7 kgm ροπής στις 8.000 και 6.250 στροφές αντίστοιχα, αποδίδοντας 23% περισσότερη ισχύ και 15% περισσότερη ροπή από το παλιό μοτέρ.
 
Αντίστοιχα, ο νέος κινητήρας των 400 κυβικών αντικαθιστά αυτόν των 350 κυβικών, φέροντας κορυφαία τεχνολογία μηχανικής και θερμοδυναμικής απόδοσης. Η Piaggio δηλώνει ότι ο κινητήρας των 400 κυβικών είναι ακόμα καλύτερος στους τομείς αυτούς, σε σχέση με το μοτέρ των 350 κυβικών, με την νέα μονάδα να αποδίδει 35,4 ίππους στις 7.500 στροφές και 3,8 kgm ροπής στις 5.500 στροφές.
 
Το πλαίσιο είναι τύπου διπλής ραχοκοκαλιάς από σωλήνες ατσαλιού και πρεσαριστά τμήματα, ενώ ολοκαίνουργιες είναι οι αναρτήσεις: Το πιρούνι είναι της Showa με διάμετρο 35 χιλιοστών, ενώ τα αμορτισέρ πίσω είναι επίσης νέα και της Showa, διπλής δράσης και ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση ελατηρίου (σε 5 επίπεδα). Οι τροχοί παραμένουν 16 και 14 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ το Beverly 400 φέρει πλατύτερα λάστιχα εμπρός και πίσω (120/70 και 150/70 αντίστοιχα) με στόχο μεγαλύτερη σταθερότητα σε υψηλότερες ταχύτητες.
 
Το Piaggio Beverly 2021 εξοπλίζεται επίσης με σύστημα Keyless, που αντικαθιστά το κλειδί με ασύρματο πομπό που δεν χρειάζεται ο αναβάτης να βγάλει ποτέ από την τσέπη του. Νέα είναι η οθόνη LCD 5.5 ιντσών που αντικαθιστά τα αναλογικά όργανα, όπως και το σύστημα συνδεσιμότητας Piaggio ΜΙΑ που θα μπορεί να εξοπλίσει το Beverly (βασικός εξοπλισμός στο Beverly 400). Μέσω Bluetooth, ο αναβάτης θα συνδέει το κινητό του τηλέφωνο με το scooter διευρύνοντας τις δυνατότητες του.  Παραδόξως, η Piaggio δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα ακόμα, φωτογραφίες της νέας οθόνης ή του keyless συστήματος, ούτε καν του τιμονιού και των διακοπτών, ωστόσο μόλις αυτό γίνει, θα εκπλαγείτε: Μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση τοποθέτησης στα χειριστήρια του τιμονιού, που σίγουρα θα συζητηθεί!
 
Τόσο το Beverly 300 όσο και το Beverly 400 θα γίνουν διαθέσιμα σε εκδόσεις «απλή» και S, με την πρώτη να υποστηρίζει το κλασικό και premium στυλ του μοντέλου και την έκδοση S να τονίζει την σπορ πλευρά του. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…