Ο κατασκοπικός φακός πιάνει το Scrambler που ετοιμάζει η Royal Enfield

Ο κατασκοπικός φακός πιάνει το Scrambler που ετοιμάζει η Royal Enfield

¶λλο ένα πρωτότυπο Scram 600 από τη Royal Enfield πιάστηκε από τον κατασκοπικό φακό και φαίνεται ότι το μοντέλο περνάει τα τελευταία στάδια δοκιμών πριν βγει στην παραγωγή.

Η Royal Enfield είναι πολύ δραστήρια τον τελευταίο καιρό, καθώς ετοιμάζει πολλά νέα μοντέλα και 6 από αυτά θα φέρουν τον κινητήρα των 650cc. Σε αυτή τη γκάμα, το Scram 650 φαίνεται ότι θα παρουσιαστεί πρώτο και τώρα ένα πρωτότυπο πιάστηκε για άλλη μια φορά από τον κατασκοπικό φακό σε δοκιμή.

Ο κινητήρας, όπως προαναφέρθηκε, είναι ο γνωστός ελαιόψυκτος, δικύλινδρος εν σειρά 648cc που πρωτοεμφανίστηκε στα Interceptor 650 και Continental GT 650 και αποδίδει 46,3 ίππους και 52 Nm ροπής, συνεργαζόμενος με ένα εξατάχυτο κιβώτιο.

Το πλαίσιο του Scram 650 είναι ίδιο με αυτό του Interceptor 650, όμως υπάρχει διαφορά στο υποπλαίσιο, το οποίο κάνει μια ελαφριά γωνία προς το τέλος. Το ντεπόζιτο παραμένει σε σχήμα δάκρυ, ελαφρώς ανασηκωμένο στο εμπρός του τμήμα, όμως υπάρχουν αρκετές διαφορές με την Continental GT 650 στα εξαρτήματα.Το Scram 650 θα φέρει ανεστραμμένο πιρούνι, διπλό αμορτισέρ, φουλ LED φωτιστικά σώματα, μια μονή εξάτμιση και dual ελαστικά, τα οποία στο πρωτότυπο φαίνονται να είναι τα Pirelli Scorpion Rally STR.

Η στρογγυλή οθόνη μοιάζει πολύ με αυτή που είδαμε στο Himalayan 450 και είναι τοποθετημένη ελαφρώς προς τα δεξιά, όπως συνηθίζεται στα Scrambler, ενώ περιμένουμε να έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας.Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα άγνωστη, όμως περιμένουμε το Scram 650 να κάνει την είσοδό του στην αγορά μέσα στο 2024, πολύ πιθανό με το όνομα Interceptor Bear 650.