Νέο Kymco Like 150 S

Το Like διατηρεί τη ρετρό εμφάνιση, αλλά αποκτά νέα έκδοση με κινητήρα 150 κυβικών.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Εμφανισιακά το Kymco Like 150 S διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν στο “μικρό” του αδερφάκι των 125 κυβικών. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι Full LED, ενώ και το περίβλημα του προβολέα είναι ανανεωμένο. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι επίσης τύπου LED. Κάτω από την σέλα, βρίσκεται ο κύριος χώρος αποθήκευσης του μοντέλου, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος. Παράλληλα, στην εμπρός ποδιά βρίσκεται ένα ντουλαπάκι, με παροχή ρεύματος USB και δυνατότητα κλειδώματος. Το επίπεδο πάτωμα του Like 150 S προσθέτει σε ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων. Τα όργανα, συνδυάζουν ένα αναλογικό ταχύμετρο, με 2 οθόνες LCD για τις υπόλοιπες ενδείξεις.

Ο μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας των 149,8 κυβικών αποδίδει 13,3 ίππους με την τροφοδοσία του να γίνεται από ηλεκτρονικό ψεκασμό. Σύμφωνα με την Kymco, ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι πιο ομαλός και πιο αθόρυβος σε σχέση με άλλα μοντέλα στα οποία έχει τοποθετηθεί και φυσικά συνεργάζεται με CVT κιβώτιο.

Το μοντέλο κατασκευάζεται πάνω σε ένα ατσάλινο πλαίσιο, που κάνει χρήση σωλήνων και πρεσαριστών τμημάτων. Το εμπρός πιρούνι έχει διάμετρο 33 χιλιοστών και διαδρομή 95 χιλιοστών, ενώ στο πίσω μέρος χρησιμοποιούνται 2 αμορτισέρ με ρύθμιση στην προφόρτιση και διαδρομή 86 χιλιοστών. Οι τροχοί είναι διαμέτρου 12 ιντσών, ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται με δικάναλο ABS. Το “στεγνό” βάρος του είναι 115 κιλά και το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 6,8 λίτρα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »