Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Φωτογραφίες του νέου Keeway RKF 125

Νέο Keeway RKF 125

Το νέο μοντέρνο streetfighter στα 125 κυβικά, από την Keeway, είναι επίσημα στην Ελλάδα. Δείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν εδώ! Πόσο θα κοστίζει;

Στις ραγδαία αναπτυσσόμενες κατηγορίες των μικρών και μεσαίων μοτοσυκλετών, η δράση τα τελευταία χρόνια είναι πολύ έντονη και ο ανταγωνισμός αμείλικτος. Στην αποστολή για ελκυστική εμφάνιση, αξιόλογη οδηγική συμπεριφορά, μοντέρνα τεχνολογία αλλά και προτιτή τιμή, η Keeway πριν 6 μήνες περίπου ανακοίνωσε την έλευση του νέου naked μοντέλου της, RKF 125, το οποίο εισέρχεται στην σημαντική αγορά των μικρών μοτοσυκλετών. 

Η μοτοσυκλέτα των 125 κυβικών μπαίνει με φόρα σε μία από τις  πιο απαιτητικές αγορές της Ευρώπης, την δική μας, στην οποία η προσιτή τιμή και το value for money παίζουν τον κύριο ρόλο στις μικρότερες κατηγορίες. Η RKF 125 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 2.390 ευρώ.
 
Στην καρδιά της νέας μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας κινητήρας 125 κ.εκ. με απόδοση 12 ίππων και 1 Kgm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο φυσικά κατάλληλο για ιδιοκτήτες Α1 διπλώματος και όχι μόνο.  Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος, 4βάλβιδος και μονοκύλινδρος, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4και φέρει 3 μπουζί, για βελτιστοποίηση της καύσης, αύξηση της απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

To πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο, σωληνωτής κατασκευής και συνεργάζεται με αναρτήσεις αιχμής: Μιλάμε για ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ πίσω συναντάμε μονό αμορτισέρ. Στα φρένα, δύο δίσκοι 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, λειτουργούν σε σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή κατανομή της δύναμης πέδησης σε έκτακτη ανάγκη. Το βάρος της μοτοσυκλέτας που ανακοινώνεται (κενό), ανέρχεται στα 137 κιλά.

Την μοντέρνα εικόνα του RKF 125 συμπληρώνει ιδανικά ο LED εμπρός προβολέας. Ο πίνακας οργάνων είναι πλήρως ψηφιακός και απεικονίζει ταχύμετρο, στροφόμετρο και μια πληθώρα άλλων ενδείξεων.Το μοντέλο βρίσκεται ήδη, στα  καταστήματα Keeway σε όλη την Ελλάδα και σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά.