H νέα KTM 450 SX-F Factory Edition 2021

H νέα KTM 450 SX-F Factory Edition 2021

Νέο KTM 450 SX-F Factory Edition 2021

Απευθείας από τις πίστες του Supercross έλκει την έμπνευση της αυτή η νέα limited μοτοσυκλέτα από την ΚΤΜ, που παρουσιάστηκε πριν λίγες ώρες. Δείτε περισσότερα…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η KTM παρουσίασε μια ακόμα limited μοτοσυκλέτα εκτός δρόμου, εμπλουτίζοντας μια γκάμα για «λίγους» που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για την 450 SX-F Factory Edition, η οποία θα γίνει διαθέσιμη εντός του μήνα σε περιορισμένο αριθμό.
 
Τα χρώματα της 450 SX-F βασίζονται σε αυτά των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της ομάδας Red Bull KTM Factory, ενώ το πλαίσιο και οι ανοδιωμένες τιμονόπλακες είναι βαμμένες σε πορτοκαλί .  Οι τροχοί είναι της σειράς KTM Factory, ενώ το πιρούνι φέρει συσκευή holeshot για δυνατές εκκινήσεις στην πίστα. Ο εμπρός δίσκος φρένου είναι ημίπλευστος και φέρει προστατευτικό κάλυμμα.
 
Ακόμα, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με ποδιά κινητήρα από σύνθετο υλικό, σιγαστήρα Akrapovic και σέλα Factory, ενώ το κάλυμμα του συμπλέκτη είναι της Hinson και το πίσω γρανάζι είναι σε πορτοκαλί χρώμα.
 
Ξεχωριστό εξοπλιστικό σημείο του μοντέλου αποτελεί το σύστημα συνδεσιμότητας του με κινητό τηλέφωνο, μέσω της εφαρμογής myKTM. O αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει τις παραμέτρους του κινητήρα της 450 SX-F μέσω του κινητού του τηλεφώνου, αλλά και να λάβει συμβουλές και προτάσεις για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων του σύμφωνα με το τερέν και το στυλ οδήγησης του.