Αυτό είναι το Honda CT125 Concept

Νέο Honda CT125 Concept

Σε στυλ C125, αλλά με ύφος «scrambler», αυτό είναι το νέο Honda CT125 Concept που ντεμπουτάρει πριν την έκθεση του Τόκιο. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Περίπου ένα μήνα πριν η έκθεση μοτοσυκλέτας του Τόκιο ανοίξει τις πόρτες τις, δημοσιεύθηκαν εικόνες ενός νέου μοντέλου, του Honda CT125. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που βασίζεται στο μοτέρ του Super Cub C125, αλλά έχει ένα ιδιαίτερο ρετρό, scrambler εμφανισιακό ύφος.

Με τον μονοκύλινδρο, οριζόντιο και αερόψυκτο κινητήρα στην καρδιά του, το CT αναμένεται να αποδίδει μέχρι 15 άλογα –μην ξεχνάμε και το A1 δίπλωμα…-, ενώ εντύπωση προκαλεί η υπερυψωμένη εξάτμιση σε στυλ scrambler, που περνά ΠΑΡΑ πολύ κοντά στον  αναβάτη (και ελπίζουμε να μην τον καίει).

Το μοντέλο έχει επίσης στρογγυλό φανάρι εμπρός, ακτινωτούς τροχούς με «χωμάτινα» ελαστικά, μονή σέλα και ευμεγέθη σχάρα για αντικείμενα. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτονται πολλές πληροφορίες, αφού το μοντέλο είναι ακόμα concept. Η ίδια η Honda δηλώνει ότι το CT 125 θα μπορεί να προσφέρει μια «μοτοσυκλέτα κατάλληλη για την καθημερινή χρήση αλλά και με εξοπλισμό, που επιτρέπει στον αναβάτη να την απολαύσει και εκτός πόλης».

Μέχρι να πάρουμε περισσότερα στοιχεία, τηρούμε στάση αναμονής. Θα θέλατε να δείτε κάτι τέτοιο στην παραγωγή; «ΠΑΠΙ»