Θα είναι άραγε έτσι το νέο Honda Africa Twin 800;

Νέο Honda «Africa Twin» 800: Κι άλλη επιβεβαίωση

Ναι, έρχεται μεσαίο adventure από την Honda, καθώς αυτή την φορά υπάρχουν πολλές πληροφορίες που συνδέονται με το νέο μοντέλο! Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Το ότι η Honda ετοιμάζει μεσαίο adventure μοντέλο είναι πλέον μάλλον βέβαιο παρά σενάριο. Το ότι θα είναι στα 800 κυβικά είναι κάτι που έχουμε ξαναγράψει, μιας και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς τα εκεί. Ωστόσο, σήμερα, Βρετανικές πηγές δημοσίευσαν περισσότερα στοιχεία για μια μοτοσυκλέτα που όλο και περισσότεροι αναβάτες περιμένουν.

Ας ξεκινήσουμε από τον κυβισμό: Η νέα Africa Twin 800 – αν φυσικά παραμείνει αυτή η ονομασία και δεν δούμε επιστροφή του…Transalp-, θα φέρει έναν κινητήρα που θα βασιστεί στην πλατφόρμα των NC750, αλλά θα λάβει αύξηση στα 790 κυβικά προκειμένου να αντισταθμίσει τις απώλειες ισχύος και από τις προδιαγραφές Euro5.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Project του Africa Twin 1100, Kenji Morita, υπήρχε κενό στην γκάμα adventure μοτοσυκλετών της Honda και αυτό ακριβώς το κενό σκοπεύει να κλείσει το νέο μοντέλο. Μάλιστα, ο Morita είπε ότι το μοντέλο θα είναι «προσιτής τιμής, με μη ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ζελατίνα και μια απλή οθόνη ενδείξεων».

Το νέο μοντέλο adventure από την Honda στα 800 κυβικά, θα τοποθετηθεί προφανώς στην νέα σχετικά κατηγορία των μεσαίων adventure και ο ανταγωνισμός παίρνει φωτιά. Παράλληλα, δεν κρύφτηκε το γεγονός ότι με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου μοντέλου, θα ανανεωθεί και η σειρά των NC συνολικά. Περισσότερα φυσικά αναμένονται, ακόμα…

(Φωτό: MotorcycleNews)
 

  • Βασιλης

    Μακάρι να εμπλουτίσουν τη σειρά αυτή εκτός από ον οφ και με ένα τουριστικό με άξονα σαν μια μικρή goldwing deuville. Τουριστικές μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού λείπουν από την γκάμα των εταιρειών ίσως γιατί λείπει το αγοραστικό ενδιαφέρον επειδή όλοι θέλουν στυλ αντεβεντσουρ αλλά σίγουρα υπάρχουν και μερικοί που θα ήθελαν και μια διαφορετική προσέγγιση χωρίς να χρειάζεται να δώσουν μια μικρή περιουσία για τέτοιες μοτοσυκλέτες που υπάρχουν μόνο στην ανώτατη κλίμακα της γκάμας των εταιρειών

      2