Αυτό είναι το CFMoto CLX 700

Αυτό είναι το CFMoto CLX 700

Αυτό είναι το CFMoto CLX 700

Αυτό είναι το CFMoto CLX 700

Νέο CFMoto CLX 700

Μια μοτοσυκλέτα που θέλει να μπει «σφήνα» στα μεσαία street μοντέλα, ακολουθώντας την συνταγή των τελευταίων ετών. Μπορεί το CFMoto CLX 700 να δώσει εμπορικό χαστούκι στο Yamaha MT-07;

Οι naked μοτοσυκλέτες βρίσκονται σε άνθηση τα τελευταία χρόνια: Μπορεί να μην σημειώνουν την εκρηκτική ανάπτυξη των Adventure μοντέλων, όμως σε κάθε περίπτωση είναι η ευκολότερη απάντηση για κάποιον που ψάχνει μοτοσυκλέτα δρόμου. Η CFMoto έχει δείξει ότι αναπτύσσει την γκάμα της και, πριν λίγα 24ωρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες ενός νέου street μοντέλου σε τελική μορφή: Πρόκειται για το CLX 700.
 
Το μοντέλο έχει παρουσιαστεί ξανά στα μάτια του κοινού, στην έκθεση EICMA του 2019, όμως τώρα είναι έτοιμο να εισχωρήσει στις αγορές, όπως λένε τα διεθνή μέσα. Δείτε την: Πρόκειται σαφέστατα για μια πολύ μοντέρνα street, με πολλά ενδιαφέροντα σχεδιαστικά στοιχεία και τεχνικό υπόβαθρο που κοιτά στα μάτια το Yamaha MT-07.
 
Με τα στοιχεία που γίνονται γνωστά, το CLX 700 φέρει δικύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 74 ίππων και 6,8 kgm, ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 183 κιλά, χαρακτηριστικά πολύ κοντά με το Yamaha MT-07. Επιπλέον, το μοντέλο θα φέρει συμπλέκτη ολίσθησης και σύστημα φρένων της J.Juan.
 
Προς το παρόν, δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό, κάτι περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι η CFMoto προτίθεται να δώσει το CLX 700 στην Βρετανία, το 2021. Ακόμα, αναμένεται ότι το μοντέλο θα αποτελεί ένα από μια γκάμα στην ίδια πλατφόρμα, κάτι που φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε. Μπορεί το CLX 700 να «χτυπήσει» τα κραταιά μοντέλα της κατηγορίας;