Η νέα Zero SR 2022

Η νέα Zero SR 2022

Νέα Zero SR 2022

Η Zero κάνει ένα τολμηρό άνοιγμα προς τις πιο προσιτές μοτοσυκλέτες, ανακοινώνοντας την σειρά SR για το 2022.

Η νέα μοτοσυκλέτα φέρνει και μια νέα «πολιτική», με την οποία η Zero ευελπιστεί να προσελκύσει περισσότερους αναβάτες στην ηλεκτροκίνηση, χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία των ψηφιακών updates και των ηλεκτρονικών αγορών, με smartphone.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Ίδιο μοτέρ με τις SR/S και SR/F αλλά «κλειδωμένο»

Βασικό στοιχείο της νέας SR, είναι ο ηλεκτροκινητήρας που είναι όμοιος με αυτόν των SR/S και SR/F, αλλά η ισχύς του περιορίζεται ηλεκτρονικά στους 74 ίππους, αντί 110 και 17 kgm ροπής, αντί για 19. Η Zero θα προσφέρει, μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος Cypher Store, την δυνατότητα στον αναβάτη να αγοράσει ειδικό πακέτο αύξησης της απόδοσης, ως εξής: Η ισχύς και η ροπή ροπή θα αυξάνονται στα 90 άλογα και 19 kgm αντίστοιχα, ενώ και η τελική ταχύτητα θα αυξάνεται στα 200 χλμ/ώρα, από τα 167 χλμ/ώρα της βασικής έκδοσης SR.

Αναμένεται αρκετά πιο προσιτό χωρίς έκπτωση στα περιφερειακά

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον διεθνή τύπο, μπορεί το SR να έρχεται «φιμωμένο», όμως η διαφορά τιμής του σε σχέση με τις SR/F και SR/S θα είναι σημαντική. Ενδεικτικά, στην Αγγλία, η διαφορά τιμής είναι της τάξης των 3.700 λιρών μεταξύ του SR και του SR/F, ενώ φτάνει ακόμα και τις 4.300 λίρες συγκρινόμενη με την τιμή της SR/S Premium. Στα περιφερειακά, η Zero δεν «κατέβασε» τον πήχη, αφού και η SR θα έχει το ίδιο trellis πλαίσιο, τις αναρτήσεις Showa (ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών SFF-BP και αμορτισέρ 40 χιλιοστών) αλλά και τα φρένα της J.Juan, ενώ η εμφάνιση τους θα είναι όμοια.
 

Νέες μπαταρίες που «ξεκλειδώνουν», από το 2022

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της SR, η Zero ανακοίνωσε μια νέα μπαταρία για τα μοντέλα SR/F και SR/S, η οποία θα εξοπλίζει και το SR. Η νέα μπαταρία είναι ελαφρύτερη κατά 2,7 κιλά και αυξημένη χωρητικότητα κατά 20%, η νέα μπαταρία θα μπορεί να «ξεκλειδωθεί» μέσω του Cypher Store, ώστε να προσφέρει έως και 17,3 kWh ισχύος, αλλά και αυξημένες αυτονομίες. Συγκεκριμένα η Zero κάνει λόγο για μέχρι και 300 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες!
 

Θα αγοράζεις έξτρα εξοπλισμό από το κινητό σου

Κάτι ακόμα που ανακοινώθηκε για τα Zero SR (και όχι μόνο), είναι η δυνατότητα αγοράς εξτρά εξοπλισμού από το Internet – αυτό φυσικά σημαίνει, ότι ο έξτρα εξοπλισμός είναι ήδη τοποθετημένος στην μοτοσυκλέτα και απλά τον ξεκλειδώνεις με την αγορά μιας αναβάθμισης. Η Zero έχει σκοπό να προσφέρει, με αυτό τον τρόπο, θερμαινόμενα γκριπ, δυνατότητα ταχύτερης φόρτισης, σύστημα πλοήγησης κ.ά.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »