Νέα Honda CB1000R+ Limited Edition

Με ειδικά χρώματα και σε περιορισμένη παραγωγή έρχεται μια νέα έκδοση της Honda CB1000R+. Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda παρουσίασε μια νέα, ειδική έκδοση της CB1000R, της νέας Neo Sports Café μοτοσυκλέτας που μας παρουσίασε πέρσι. Πρόκειται για μια πειραγμένη σε εμφανισιακό επίπεδο εκδοχή που θα γίνει διαθέσιμη σε 350 κομμάτια σε όλη την Ευρώπη, με την λιτή ονομασία «Limited Edition».

Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται στο φινίρισμα της μοτοσυκλέτας, η οποία θα είναι βαμμένη σε μία «HRC» απόχρωση, με λευκό, μπλε και κόκκινο χρώμα. Επάνω στο ρεζερβουάρ καυσίμου, θα αναγράφεται  ο αριθμός παραγωγής του μοντέλου, σε κάθε ένα από τα 350 κομμάτια.
Παράλληλα, τα καπάκια του ψυγείου και τα πλαστικά πλαϊνά καλύμματα στο φιλτροκούτι θα έχουν carbon look, ενώ η μοτοσυκλέτα θα είναι μονόσελη. Παράλληλα, μια νέα εξάτμιση της SC Project, με carbon κομμάτια και διπλή απόληξη, θα κοσμεί την νέα μοτοσυκλέτα.

Σε μηχανικό επίπεδο, δεν αλλάζει τίποτα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οπότε το CB1000+ θα αποδίδει την ίδια ισχύ των 146 ίππων και θα φέρει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του «απλού» μοντέλου. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για άφιξη της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, ενώ λόγω του ιδιαίτερα περιορισμένου χαρακτήρα του μοντέλου, μάλλον… θα γίνει ανάρπαστο!