Η ειδική έκδοση Honda CB1000R Stardust

Η ειδική έκδοση Honda CB1000R Stardust

Η ειδική έκδοση Honda CB1000R Stardust

Η ειδική έκδοση Honda CB1000R Stardust

Honda CB1000R Stardust: Ειδική «διαστημική» έκδοση

Θα θέλατε ένα κομμάτι… μετεωρίτη στην μοτοσυκλέτα σας; Η νέα Honda CB1000R Stardust έχει και από αυτό! Δείτε περισσότερα…

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μια νέα μοτοσυκλέτα, αποκλειστικά για την niche αγορά της Ελβετίας, παρουσιάστηκε: Πρόκειται για την εικονιζόμενη CB1000R Stardust, μια ειδική έκδοση της μοτοσυκλέτας που επιμελήθηκε η Honda Ελβετίας, τιμώντας την πρώτη προσσελήνωση της ιστορίας: Αυτή του Neil Armstrong και του Buzz Aldrin στις 20 Ιουλίου του 1969.

Μόνο 15 κομμάτια από αυτή την ειδική μοτοσυκλέτα, θα κατασκευαστούν (αλίμονο…) και το κύριο σημείο προσοχής στο μοντέλο βρίσκεται στο πλαστικό καπάκι του ρεζερβουάρ: Ένα κομμάτι μετεωρίτη με το λογότυπο της Honda, κατασκευασμένο από τον Florian Prezusio, γιο του ωρολογοποιού πολυτελείας Antoine Prezusio.

Τεχνικά το μοντέλο δεν λαμβάνει μεγάλες αλλαγές, πέρα από νέες ακτινωτές ζάντες Kineo, μια νέα εξάτμιση από την SC Project, ελαστικά Bridgestone RS10, νέα βάση πινακίδας και φλας εμπρός και πίσω, αλλά και τιμόνι της Rizoma, η οποία παρείχε επίσης τους καθρέφτες και τις μανέτες. Η σέλα απέκτησε νέο κάλυμμα από Alcantara σε γκρι και μαύρο.

Η μοτοσυκλέτα θα διατεθεί αποκλειστικά εντός Ελβετίας, με την τιμή για κάθε ένα από τα 15 κομμάτια να ανέρχεται περίπου στα 18.700 ευρώ.