Mπαταρία Haijiu HTX14HL-BS

Mπαταρία Haijiu HTX14HL-BS

Ξεχάστε την συμπλήρωση υγρών μπαταρίας. Η Haijiu HTX14HL-BS με 210 CA εκκίνησης αντικαθιστά τις μπαταρίες ανοιχτού τύπου με κλειστού τύπου YB14L-A2 & B2.

Η Haijiu είναι μια εταιρεία παγκοσμίου βεληνεκούς που αυτή τη στιγμή ηγείται στην έρευνα, την εξέλιξη και την παραγωγή μπαταριών για μοτοσυκλέτες. Δημιουργήθηκε το 1995 και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εξειδίκευση της Haijiu και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί έχουν φέρει την επιθυμητή αναγνώριση και οι μπαταρίες της αποτελούν επιλογή πρώτης τοποθέτησης κορυφαίων κατασκευαστών όπως Ducati, Kawasaki, KTM, TVS και πολλούς ακόμα. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί και τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής συνδυάζονται ώστε το τελικό προϊόν να είναι ανώτερο από τους ανταγωνιστές της και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πελατών. Η Haijiu έχει κατοχυρώσει 92 πατέντες και χρησιμοποιεί εξελιγμένες διαδικασίες ποιοτικών ελέγχων που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των μπαταριών της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το μεγαλύτερο κομμάτι της παραγωγής αφορά μπαταρίες μόλυβδου – οξέος, αλλά μεγάλο μέρος των πόρων της Haijiu επενδύεται στην έρευνα και την εξέλιξη μπαταριών χωρίς κάδμιο και μπαταριών λιθίου που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5, 14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ρωτήστε περισσότερα