Motron: Ποια είναι και τι μοτοσυκλέτες έχει;

Motron: Ποια είναι και τι μοτοσυκλέτες έχει;

Με μια γκάμα 12 μοντέλων που περιλαμβάνει από ηλεκτρικά scooter μέχρι μοτοσυκλέτες 400 κυβικών, η Motron προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές για κάθε αναβάτη.

Ο κατάλογος της Motron περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες, scooter, αλλά και ηλεκτρικά δίκυκλα.

Η Motron είναι μια νέα εταιρεία που έκανε την είσοδό της στην Ελληνική αγορά στις αρχές της προηγούμενης χρονιάς, υπό την ομπρέλα του Αυστριακού KSR Group. Το όνομά της προέρχεται από τη σύνδεση των συλλαβών Mot και Tron, που παραπέμπουν σε μοτοσυκλέτα και μέλλον αντίστοιχα, δείχνοντας ότι έχουμε να κάνουμε με σύγχρονες μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις των αναβατών. Τα μοντέλα της στοχεύουν το μικρομεσαίο αγοραστικό κοινό, προσφέροντας ένα πολύ καλό σύνολο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος της είναι να τοποθετηθεί στην Ελληνική αγορά, ως μία πολύ value for money μάρκα και δεν είναι πολύ μακριά από το να το πετύχει.
Έχοντας στο στόχαστρο της ένα ευρύτερο φάσμα οδηγών, η γκάμα της Motron περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή 11 συνολικά μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter, αλλά και ηλεκτρικά επιχειρώντας να έχει παρουσία σε πολλαπλές κατηγορίες και θέλοντας να προσελκύσει τους νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος A1 ή A2, ακόμα και AM. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι φροντίζει να υπάρχει πάντα μεγάλο στοκ ανταλλακτικών και αμεσότητα στην διάθεσή τους και αυτό είναι κάτι που είχαμε διαπιστώσει οι ίδιοι κατά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις τις KSR στην Αυστρία.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοτοσυκλέτες 125 κυβικών για χρήση σε άσφαλτο και χώμα. Αναμένονται και 400άρια.

Η Motron διαθέτει μοτοσυκλέτες 125 κυβικών για χρήση σε άσφαλτο και χώμα, που συνδυάζουν τη χαμηλή κατανάλωση με τις επιδόσεις. Αν είσαι adventure τύπος, το X-Nord 125 είναι για εσένα. Ο όγκος του παραπέμπει σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σου επιτρέψουν να βγεις εκτός των τειχών της πόλης και να εξερευνήσεις μια χωμάτινη διαδρομή με άνεση. Το X-Nord 125 είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Touring με πλαϊνές και κεντρική βαλίτσα για μέγιστη πρακτικότητα. Αν πάλι προτιμάς τις χαλαρές βόλτες με στιλ, το Revolver 125 με τη bobber εμφάνιση είναι ιδανική επιλογή, αφού με την ξεκούραστη θέση οδήγησης και τη στιβαρή κατασκευή θα κάνει απολαυστική κάθε διαδρομή. Για του πιο «ανήσυχους» η Motron προτείνει το ολοκαίνουργιο sreetfighter Nomad 125, που με τις μαζεμένες διαστάσεις και την ευελιξία του θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος μέσα στην πόλη. Σύντομα αναμένουμε και δυο μοτοσυκλέτες στα 400 κυβικά, το Χ-Nord 400 και το sport classic Warrior 400 που θα ανακατέψουν την τράπουλα της κατηγορίας.   

Οι τιμές των μοντέλων διαμορφώνονται ως εξής:
  • Revolver 125: 2.949 ευρώ
  • Nomad 125: 3.399 ευρώ
  • X-Nord 125: 3.499 ευρώ
  • X-Nord 125 Touring: 3.699 ευρώ

Scooter 50 και 125 κυβικών για μέγιστη πρακτικότητα και οικονομία

Από τη γκάμα της Motron δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα scooter και εδώ έχουμε επιλογές σε 50 και 125 κυβικά. Το Breezy 50 είναι ένα μαζεμένων διαστάσεων scooter με κορυφαία ευελιξία χάρη στους τροχούς των 12 ιντσών και το βάρος των μόλις 83 κιλών. Αν όμως θέλεις να συνδυάσεις την πρακτικότητα και την ευκολία που προσφέρει ένα scooter, με την αυξημένη σταθερότητα και την βελτιωμένη συμπεριφορά, τότε το Ventura 125 με τους τροχούς των 16 ιντσών είναι μονόδρομος. Για τους λάτρεις του ρετρό, υπάρχει το Ideo σε 50 ή 125 κυβικά με εμφάνιση που παραπέμπει σε scooter περασμένων δεκαετιών, αλλά φορτωμένο με σύγχρονα καλούδια και κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας.

Οι τιμές των scooter της Motron διαμορφώνονται ως εξής:
  • Breezy 50: 1.579 ευρώ
  • Ideo 50: 1.749 ευρώ
  • Ideo 125: 1.999 ευρώ
  • Ventura 125: 2.399 ευρώ

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »