Moto Ξουχέλλης: Υποδέχεται δυναμικά το νέο έτος

Η Moto Ξουχέλλης υποδέχθηκε με αισιοδοξία το 2021 ελπίζοντας ότι θα είναι η πρώτη από τις καλές χρονιές που θα ακολουθήσουν.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η Moto Ξουχέλλης αφήνει πίσω το διαφορετικό 2020 και πλέον με το βλέμμα στραμμένο στην καινούργια χρονιά υπόσχεται να βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της. Οι άνθρωποι τις εταιρείας κοιτάζουν μπροστά με αισιοδοξία και ελπίζουν ότι το 2021 θα είναι η πρώτη από τις πολλές καλές χρονιές που θα ακολουθήσουν.

Να θυμίζουμε ότι η Moto Ξουχέλλης παραμένει ανοικτά και προκειμένου να επισκεφτείς το κατάστημά της πρέπει να στείλεις μήνυμα στο 13033 αναγράφοντας πρώτα τον κωδικό 2 στη συνέχεια το ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση κατοικίας σου. Εναλλακτικά θα πρέπει να προμηθευτείς και να συμπληρώσεις την ειδική βεβαίωση κατ` εξαίρεση κίνησης πολιτών. Σε αυτή μην ξεχάσεις να επιλέξεις το κουτάκι Β2 που αναγράφει: «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»

Εκεί σε περιμένουν όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Kymco, Kawasaki και Peugeot μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Αυτά μπορείς να τα βρεις και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.motoxouhellis.gr και να κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σου.

Moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: