Moto Guzzi: Πως θα ήταν ένα σημερινό Stormello 850;

Μπορεί (ή πρέπει) η Moto Guzzi να επαναφέρει το Stormello με την αντίστοιχη προσαρμογή στα νέα δεδομένα; Πως θα ήταν σήμερα ένα τέτοιο scrambler; Δείτε περισσότερα.

Με τις κατηγορίες των off-road μοτοσυκλετών να έχουν παρει φωτιά στην δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, οι εταιρείες αγωνίζονται για ένα κομμάτι της πίτας, είτε μιλάμε για μοντέρνες Adventure, είτε για τις ρετρό Scrambler. Ο σχεδιαστής Oberdan Bezzi εμπνέεται διαρκώς από τις τάσεις της αγοράς και την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και δημοσιεύει πολλές δουλειές του την μία μετά την άλλη. Αυτό, είναι το τελευταίο του δημιούργημα, το Moto Guzzi Stormello 850.
 
O Bezzi χρησιμοποιεί εδώ, το όνομα ενός σημαντικού μοντέλου από την ιστορία της Moto Guzzi, το Stormello, που κυκλοφορούσε ως μοτοσυκλέτα 125 και 160 κυβικών από το 1960 μέχρι το 1974. Φυσικά, οι σημερινές ανάγκες και επιθυμίες της αγοράς είναι τελείως διαφορετικές και ο Bezzi το καταλαβαίνει αυτό, αφού το Stormello του βασίζεται στην πλατφόρμα των V9. Εμφανισιακά φυσικά η Scrambler ταυτότητα κάνει μπαμ, με το ψηλό εμπρός φτερό και τον στρογγυλό προβολέα, την επίπεδη σέλα και το μεγάλο ύψος από το έδαφος. Ο Bezzi τοποθέτησε στο εικονικό του μοντέλο, τροχούς 21 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, εννοείται ακτινωτούς ώστε να εξασφαλίζει υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες.
 
Στα χρώματα, ο Bezzi συνδύασε το κόκκινο με το λευκό, αμφότερες χαρακτηριστικές αποχρώσεις των μοντέλων του Mandello del Lario από τα βάθη της ιστορίας τους. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς ρετρό, αλλά με σύγχρονες μηχανολογικές λύσεις, όπως άλλωστε πόσα άλλα μοντέλα της κατηγορίας Scrambler. Πως σας φαίνεται;