net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H Zongshen παρουσίασε στα τέλη του 2013 ένα μίνι adventure, με το όνομα RX3.

Το RX διατίθεται σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, κάτω από άλλα ονόματα, ανάλογα με την εταιρεία που έχει αναλάβει να το διαθέσει.

Το RX3 διαθέτει κινητήρα 250 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 25 ίππους και χαρίζει στη μοτοσικλέτα τελική ταχύτητα 135 χλμ./ώρα.

Ο εξοπλισμός του εντυπωσιάζει για τα δεδομένα των Κινέζων κατασκευαστών. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, ανεστραμμένο πιρούνι, LED προβολείς και τριβάλιτσο.

Μίνι adventure από τη Zongshen

Στις αγορές της Ευρώπης (αν και ινκόγκνιτο, με διαφορετικά ονόματα στα πλαστικά του) κυκλοφορεί το μικρού κυβισμού adventure RX3 της Zongshen.

 

Πρόκειται για ένα μοντέλο που οι Κινέζοι κατασκευαστές παρουσίασαν στα τέλη του 2013 και – εκτός από το να διαθέτουν οι ίδιοι μέσω του δικτύου τους – παραχωρούν σε μικρού βεληνεκούς εταιρείες, οι οποίες το βαφτίζουν ανάλογα. Μοτοσικλέτες τέτοιου είδους, οι οποίες προέρχονται από κινεζικά εργοστάσια και παραχωρούνται σε τρίτες εταιρείες είναι γνωστές και ως “white label”. Ήδη διατίθεται σε αγορές της Ευρώπης, όπως η αγγλική (από την εταιρεία Honley, με το όνομα RX3) και αυτές της ανατολικής Ευρώπης (από τη Minsk, με το όνομα TRX300i).

Το RX3, όπως είναι το όνομα που του δόθηκε στο εργοστάσιο είναι ένα μικρό adventure μοντέλο 250 κ.εκ.. Αποδίδει 25 ίππους και 2,3 kgm ροπής, ενώ η τελική του αγγίζει τα 135 χλμ./ώρα. Επιπλέον, ζυγίζει 175 κιλά και η σέλα βρίσκεται σε ύψος 795 χλστ.. Τέλος, το RX3 διαθέτει εντυπωσιακό εξοπλισμό, για τα δεδομένα των μικρών κινέζικων μοτοσικλετών, όπως προβολείς LED, οθόνη LCD, ανεστραμμένο πιρούνι, ρεζερβουάρ 16 λίτρων και τρεις βαλίτσες.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ