• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο Αρης Τσαρνάς (ΜΧ1)

Ο Αλέξης Γεωργαντάς (ΜΧ2)

Ο Φραγκίσκος Ζούνης (ΜΧ2)

Μια ανάσα από την κορυφή

Ο Αρης Τσαρνάς παίρνει μια δεύτερη θέση στον αγώνα του Αργους με την Husqvarna FC 450, παίρνοντας και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Διαβάστε περισσότερα.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Με την HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Teamνα συνεχίζει τη ανοδική της πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018, ο δεύτερος αγώνας της σεζόν στο ¶ργος είδε τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 ¶ρη Τσαρνά να τερματίζει στην δεύτερη θέση. Στον δεύτερο αγώνα του επάνω στη νέα του Husqvarna FC 450, ο ¶ρης Τσαρνάς κατάφερε να φτάσει ένα μόλις βήμα από την πρώτη του φετινή νίκη στη μεγάλη κατηγορία.
 
Μετά από μία καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο αναβάτης από την Κω έκανε μερικά λάθη τα οποία και τον ανάγκασαν να αρκεστεί στην τέταρτη θέση στο πέσιμο της καρό σημαίας. Ανανεωμένος στο Β Σκέλος του αγώνα, ο ¶ρης έφυγε δυνατά από την εκκίνηση και κάνοντας έναν μεθοδικό αγώνα έφτασε να τερματίζει στη δεύτερη θέση. 

Στην κατηγορία ΜΧ2, πρωταγωνιστής της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αλέξης Γεωργαντάς. Με μία δεύτερη θέση στο Α Σκέλος και μία τέταρτη θέση στο Β Σκέλος ο αναβάτης από την Κατερίνη έφερε την Husqvarna FC 250 για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο βάθρο της κατηγορίας. Τρίτος στην τελική κατάταξη της κατηγορίας, ο Αλέξης συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς που τον διατηρούν σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
 Για το νεότερο μέλος της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team Φραγκίσκο Ζούνη, ο αγώνας του ¶ργους έφερε στον αναβάτη από τη Ρόδο τον πρώτο του φετινό τερματισμό εντός τριάδας σε σκέλος. Τέταρτος στον πρώτο αγώνα και τρίτος στον δεύτερο, ο Φραγκίσκος έφτασε να τερματίζει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης στην ΜΧ2. 

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 31 Μαρτίου και 1Απριλίου, με τον τρίτο κατά σειρά φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross να πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά.
 
¶ρης Τσαρνάς: Είχα ένα καλό συνολικά αγώνα και η δεύτερη θέση στο βάθρο δείχνει ότι προχωράμε. Στο πρώτο σκέλος έφυγα τρίτος στην εκκίνηση αλλά λίγο μετά βγήκα εκτός πίστας με αποτέλεσμα να χάσω μερικές θέσεις. Προσπάθησα αρκετά και ανέβηκα ξανά στην τρίτη θέση, αλλά μετά από μια μικρή πτώση έπρεπε να παλέψω αρκετά ώστε να τερματίσω τέταρτος. Η εκκίνησή μου στο δεύτερο σκέλος ήταν πολύ καλή και στόχος μου ήταν να κρατήσω δυνάμεις για το τέλος του αγώνα. Μετά τη μέση ένας μικρός τραυματισμός που είχα το Σάββατο στο αριστερό μου χέρι έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα, αλλά κατάφερα να τερματίσω δεύτερος κι έτσι να πάρω την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη. 

Αλέξης Γεωργαντάς: Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα αποτελέσματα που πετύχαμε στο ¶ργος. Το κυριότερο είναι πως μέσω σκληρής δουλειάς, μπορούμε πλέον να κυνηγάμε την κορυφή. Αισθάνομαι πως είμαστε όλο και πιο κοντά στη νίκη, η οποία και ελπίζω να έρθει σύντομα. Στο Α Σκέλος πήρα την εκκίνηση και οδήγησα μπροστά για τους πρώτους δύο γύρους όταν και δέχθηκα προσπέραση. Κατόπιν κρατήθηκα στην δεύτερη θέση όπου και τερμάτισα. Στο δεύτερο σκέλος είχα μία καλή πάλι εκκίνηση, αλλά είχα πτώση μετά από σύγκρουση με συναθλητή μου. Συνεχίζοντας τον αγώνα από το τέλος, έκανα ό,τι μπορούσα και βρέθηκα να τερματίσω τέταρτος.
 
Φραγκίσκος Ζούνης: Φεύγουμε ικανοποιημένοι από τον αγώνα του Αργους. Είχα μια μέτρια εκκίνηση στο πρώτο σκέλος και έχασα κάποιο χρόνο σε μερικές προσπεράσεις. Στο δεύτερο σκέλος η εκκίνησή μου ήταν καλύτερη και γρήγορα βρέθηκα στην τρίτη θέση. Είχαμε μία καλή μάχη με τον Αλέξη που πίεζε για την τρίτη θέση, αλλά κατάφερα τελικά να την διατηρήσω. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε ένα μικρό διάλειμμα τώρα στο πρωτάθλημα και στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά για τον επόμενο αγώνα στα Γιαννιτσά.