Μία Ducati Panigale V4R σε έκδοση...Lego

Μια επίσημη συνεργασία μεταξύ της Ducati και του γίγαντα της συναρμολόγησης Lego, σε ένα προϊόν που υπόσχεται να κεντρίσει την δημιουργικότητα μικρών και μεγάλων. Δείτε.

Ονειρεύεστε την δική σας Ducati Panigale V4R, αλλά η τσέπη σας δεν το επιτρέπει; Θέλετε να βάλετε το παιδί σας στον… ίσιο δρόμο, δημιουργικά και ευχάριστα; Η Ducati σε συνεργασία με την Lego σας έχουν την απάντηση. Αυτό είναι το νέο δημιούργημα των δύο εταιρειών: Μία Panigale V4R σε έκδοση Lego Technic.
 
H απεικόνιση του μοντέλου έχει γίνει με έναν τρόπο μοναδικό, που δεν προσφέρει μόνο την χαρά της συναρμολόγησης, αλλά και της λειτουργικότητας. Το μοντέλο της Panigale V4R αποτελείται από 646 κομμάτια και το μέγεθος του σε ολοκληρωμένη μορφή, φτάνει τα 32 εκατοστά μήκους, 16 εκατοστά ύψους και 8 εκατοστά πλάτους. Για πρώτη φορά στην ιστορία της Lego, ένα μοντέλο οχήματος της έρχεται με κιβώτιο ταχυτήτων 2 σχέσεων, μέσα από το οποίο ενεργοποιείται ο «κινητήρας» του παράγοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο που θυμίζει τον Desmosedici Stradale των 221 ίππων. Ακόμα, οι αναρτήσεις του μοντέλου είναι λειτουργικές, όπως επίσης και το τιμόνι.
 
Η Panigale V4R της σειράς Lego Technic θα γίνει διαθέσιμη από τις αντιπροσωπείες της Ducati, τα καταστήματα LEGO και τα ηλεκτρονικά καταστήματα και των δύο εταιρειών, αλλά και επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής, από την 1η Ιουνίου και η τιμή του ανακοινώθηκε στα 59,99 ευρώ.