net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Moto Τρίτη, αύριο στα περίπτερα!

Δοκιμάζουμε: Yamaha MT-10

Δοκιμάζουμε: Ducati Scrambler Sixty2 400

Δοκιμάζουμε: Honda CB 500F

Δοκιμάζουμε: Zhejiang Riya Mustang 125

Νέο τεύχος Moto Τρίτη-Κυκλοφορεί στα περίπτερα, μη το χάσετε!

Το νέο τεύχος No14 του Moto Τρίτη, κυκλοφορεί αύριο, 17/09 στα περίπτερα και στα σημεία διανομής τύπου όλης της χώρας. Τέσσερις δοκιμές νέων μοντέλων, μια έρευνα – φωτιά που θα συζητηθεί, αγοραστικά και πλούσια αφιερώματα!

 
Συγκεκριμένα στο νέο Moto Τρίτη, μπορείτε να διαβάσετε:


Έρευνα ΣΟΚ! – ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ: Οι πραγματικά τεράστιοι κίνδυνοι που απορρέουν από την χρήση φθαρμένων ελαστικών στην μοτοσικλέτα σας! Δοκιμάζουμε σε πραγματικές συνθήκες, τις διαφορές στην απόσταση φρεναρίσματος μεταξύ φθαρμένων και «φρέσκων» ελαστικών, σε στεγνό και βρεγμένο, από τα 50-0 και από τα 100-0 χλμ./ώρα, με σωστές και λάθος πιέσεις!  

Δοκιμή Yamaha ΜΤ-10: Η Yamaha αντεπιτίθεται στην κατηγορία των streetfighters του λίτρου,  με μια μοτοσικλέτα που βασίζεται στο νέο R1 αλλά απέχει και αρκετά από αυτό, διαμορφώνοντας ένα ξεχωριστό μοντέλο. Πως στέκεται το κορυφαίο των «MT» απέναντι στον ανταγωνισμό;

Δοκιμή Honda CB500F: Η «γυμνή» άποψη της Honda στην commuter all around κατηγορία, έχει σαφή προσανατολισμό προς την φιλικότητα και την οικονομία, χωρίς όμως να είναι αδιάφορη στο δρόμο και «βαρετή» σχεδιαστικά. Μια μοτοσικλέτα που απευθύνεται σε όλους, για διαφορετικούς λόγους.

Δοκιμή Ducati Sixty2: Μετά από ην τεράστια επιτυχία των Scrambler της Ducati, οι Ιταλοί επεκτείνουν την γκάμα και σε μικρότερους κυβισμούς, διατηρώντας τοn fun, καθημερινό νεορετρό χαρακτήρα. Ποια είναι η θέση του 400αριού Scrambler στην αγορά;

ΖHEJIANG RIYA Mustang 125: Προσιτό scooter με δυναμική εμφάνιση και χαρακτηριστικά, για όσους θέλουν «πολλά», δίνοντας «λίγα».

Αγοραστικό GT Scooter στα 300 κ.εκ.: Συγκεντρώνουν στοιχεία από όλες τις κατηγορίες χωρίς να κάνουν πολλές παραχωρήσεις, όντας μοντέλα που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε πληθώρα αναγκών του σύγχρονου αναβάτη.

Αφιέρωμα – After Sales εταιρειών:  H σχέση του αναβάτη με την εταιρεία της «καλής του», δεν τελειώνει στην αγορά αλλά συνεχίζεται επί μακρόν και μετά από αυτή. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι επίσημες αντιπροσωπείες των εταιρειών στους πελάτες τους;

…και όπως πάντα, στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο, 26/09, μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα της μοτοσικλέτας από τον διεθνή χώρο αλλά και την ελληνική αγορά, πλήρη επισκόπηση της αγωνιστικής δράσης, καθώς και ολοκληρωμένους οδηγούς αγοράς για καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες. 

Μην το χάσετε!

 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ