Metzeler Tourance Next 2: Αυτό που χρειάζεται μια σύγχρονη adventure

Metzeler Tourance Next 2: Αυτό που χρειάζεται μια σύγχρονη adventure

Η νέα γενιά των ελαστικών Metzeler Tourance είναι ειδικά εξελιγμένη ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των σύγχρονων adventure μοτοσυκλετών.

Το Metzeler Tourance Next 2 εγγυάται υψηλά επίπεδα απόδοσης σε on-off μοτοσυκλέτες και σχεδιάστηκε για αναβάτες που επιθυμούν άνεση και μεγάλη διάρκεια ζωής είτε κάνουν μακρινά ταξίδια, είτε σύντομες εκδρομές ακόμα και δικάβαλο. Χάρη στη δομή του σκελετού προσφέρει απόλυτο έλεγχο και ουδέτερη συμπεριφορά σε όλο το εύρος κλίσης. Η σύνθεση της γόμας, που ενσωματώνει την τεχνολογία Hyperbase της Metzeler φέρνει νέα δεδομένα στο φρενάρισμά και τις επιδόσεις στο βρεγμένο με την εταιρεία να ανακοινώνει 1,5 μέτρα μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ταυτόχρονα η σχεδίαση του πέλματος εγγυάται σταθερή απόδοση με το πέρασμα του χρόνου και ομοιόμορφη φθορά. Η όλη σχεδίαση του ελαστικού, από τον σκελετό μέχρι το πέλμα, έχει γίνει με στόχο την άνεση και την ευκολία χειρισμών ανεξάρτητα από την παρουσία δεύτερου ατόμου ή αποσκευών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Metzeler Tourance Next 2 είναι διαθέσιμο σε 5 διαστάσεις για εμπρός τροχό 21 ή 19 ιντσών και 6 διαστάσεις για πίσω τροχό 17 ή 18 ιντσών. Θα το βρείτε στο Wheel City μαζί με όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων κατασκευαστών καθώς και μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, γρανάζια, αντικλεπτικά ABUS και LUMA, εξατμίσεις MIVV και G.P.R, σωληνάκια υψηλής πίεσης FREN TUBO, μπαταρίες, γάντια, αδιάβροχα και διάφορα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη.   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

WHEEL CITY  ΛΥΓΝΟΣ Δ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
Κάρπου 24, 11631, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα