Μια ακόμα επίδοση-ρεκόρ για το mototriti.gr

Μένουμε σπίτι με mototriti.gr και...κάνουμε ρεκόρ!

Πάνω από 40.000 μοναδικοί επισκέπτες μπήκαν στο mototriti.gr στις 26 Μαρτίου, επιλέγοντας το μεγαλύτερο μέσο μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα για την ενημέρωση τους ακόμη και από το σπίτι!

Μπορεί να #μένουμεσπίτι, αλλά η δίψα για μοτοσυκλέτα και ενημέρωση δεν τελειώνει! Στο Moto Τρίτη το γνωρίζουμε καλά αυτό και συνεχίζουμε να σας φέρνουμε την καλύτερη θεματολογία για την μοτοσυκλέτα και την πιο έγκυρη ενημέρωση για το δίκυκλο στην Ελλάδα. Και τα «νούμερα» του Google Analytics, αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την προτίμηση των Ελλήνων αναγνωστών στο Moto Τρίτη, μια προτίμηση διαχρονική και βροντερή στον χώρο του ειδικού τύπου.

Kοινοποίησε το »

 
Εχθές Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, το mototriti.gr σημείωσε νέο απόλυτο ρεκόρ επισκεψιμότητας ξεπερνώντας τους 40.000 μοναδικούς επισκέπτες, αγγίζοντας τους 43.210. Παράλληλα, τα θέματα της ιστοσελίδας πέτυχαν 107.890 αναγνώσεις, ένας αριθμός ασύλληπτος για τα δεδομένα του ειδικού τύπου μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, χωρίς προηγούμενο!
 
Και όλα αυτά, πετυχαίνοντας παράλληλα το μικρότερο bounce rate μεταξύ όλων των μέσων μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα (47,34%) και με όλα τα ποιοτικά νούμερα να εντυπωσιάζουν (υψηλός χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα, περισσότερες σελίδες επίσκεψης ανά χρήστη). Είναι σαφές ότι όχι απλά οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές επιλέγουν το Moto Τρίτη, αλλά παραμένουν μέσα και διαβάζουν περισσότερα άρθρα!


 
Φυσικά ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλου τους αναγνώστες μας και τους συνεργάτες μας, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Το Moto Τρίτη συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μοτοσυκλετιστικής επικαιρότητας, με τις σημαντικότερες ειδήσεις από τον χώρο και πολλά θέματα που θα διαβάσετε μόνο σε εμάς!
 

Kοινοποίησε το »