Mega Stock Bazaar: Σας κάνει δώρο το ΦΠΑ!

Για λίγες μόνο μέρες, με τις αγορές σας από το Mega Stock Bazaar δεν πληρώνετε ΦΠΑ και μπαίνετε στην κλήρωση για 2 μεγάλα δώρα. Διαβάστε περισσότερα.

Ήρθε η στιγμή να αγοράσετε εξοπλισμό ή αξεσουάρ, για εσάς ή την μοτοσυκλέτα σας; Θέλετε να εξοπλιστείτε για το χειμώνα που έρχεται ή ακόμα και… το ερχόμενο καλοκαίρι; Το Mega Stock Bazaar γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του με μία δυνατή προσφορά: Χαρίζει τον ΦΠΑ σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος!

Σε έναν μεγάλο χώρο, γεμάτο αξεσουάρ και εξοπλισμό στην Πέτρου Ράλλη 1, στην Αθήνα, το Mega Stock Bazaar σας περιμένει να κάνετε τις καλύτερες αγορές για εσάς, την μοτοσυκλέτα σας και την αγαπημένη σας ασχολία.



Αποκλειστικά το τριήμερο 1 με 3 Νοεμβρίου, βρείτε στο Mega Stock Bazaar: Προϊόντα από τις Dainese, AGV, Arai, Shoei, Richa και δεκάδες ακόμα, με πραγματικά χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα για όλους τους αναβάτες.

Επίσης, το Mega Stock Bazaar θα πραγματοποιήσει 2 κληρώσεις με δώρα ένα κράνος AGV Κ5 S Hurricane και ένα μπουφάν Dainese Tempest D-Dry.



Τις ημέρες της προσφοράς το κατάστημα θα παραμένει ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Μόνο προλάβετε, γιατί η προσφορά αφορά αποκλειστικά το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου!

Δείτε περισσότερα κάνοντας ένα κλικ εδώ.