Φαντάζεστε αυτούς τους δύο σε μια κόντρα και με μονοθέσιο, και με μοτοσυκλέτα;

Marquez: «Προκάλεσε» τον Hamilton σε μονομαχία!

Μια εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον Marc Marquez και μια άμεση απάντηση από τον Lewis Hamilton βάζουν φωτιά στα… PRιλίκια: Θα δούμε κόντρα των 2 υπεραθλητών;

Πως θα σας φαινόταν μια κόντρα των 2 μεγαλύτερων αθλητών αυτής της εποχής στα μηχανοκίνητα σπορ; Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα συναρπαστικό, έτσι; Αυτό ακριβώς θα ήθελε να κάνει ο Marc Marquez, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην Αγγλία στα πλαίσια του αγώνα του Silverstone! Πιο συγκεκριμένα, ο Marquez εξέφρασε το ενδιαφέρον του να κάνει δύο αγώνες με τον πολυπρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton!

O Marquez δήλωσε συγκεκριμένα, στην Daily Mail: «Θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω πρόσωπο με πρόσωπο, πρώτα σε μονοθέσιο Formula 1 και έπειτα με μοτοσυκλέτα, γιατί ξέρω ότι οδηγεί και αυτός». Ο Hamilton μάλιστα δεν άφησε την είδηση να πέσει κάτω, ανεβάζοντας story στο λογαριασμό του στο Instagram όπου ούτε λίγο ούτε πολύ… δέχθηκε την πρόκληση!

Πόσο εφικτή είναι όμως μια τέτοια συνάντηση; Σίγουρα, θα πρέπει να λυθούν αρκετοί «γρίφοι» που αφορούν τα συμβόλαια και τους χορηγούς των δύο αθλητών, προκειμένου να εξεταστεί το πώς και υπό ποιούς όρους οι δύο προσωπικότητες θα συνυπάρξουν. Κάτι τέτοιο όμως, μπορεί πολύ πιθανόν απλά να… συμφέρει τους πάντες και να αξίζει να γίνει τελικά. Και αυτό, διότι αν αυτή η συνάντηση όντως πραγματοποιηθεί, θα είναι απλά ένα αθλητικό υπερθέαμα και ένα διαφημιστικό θαύμα, με προοπτικές να αποφέρει σημαντικά κέρδη σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Τι λέτε εσείς; Θα θέλατε να δείτε μια κόντρα μεταξύ αυτών των δύο; Και ποιος πιστεύετε ότι θα επικρατούσε;
 

  • Χρήστος Α. Γερασόπουλος

    Συμφωνώ απόλυτα με τον Christo Niora. Βέβαια αν υπήρχε η δυνατότητα απείθειας σύγκρισης αυτοκινήτου F1 με μοτοσυκλέτα Moto GP, εννοείτε σε πίστα προδιαγραφών αγώνων F1, τότε η μοτοσυκλέτα δεν θα είχε καμία ελπίδα. Κι αυτό αποδεικνύεται από του χρόνους των δύο οχημάτων. Στις πίστες που διεξάγονται αγώνες και F1 και Moto GP οι χρόνοι των μονοθεσιών είναι αρκετά μικρότεροι. Για επαλήθευση ανατρέξτε στα στατιστικά γυρολογίων των κοινών πιστών F1 και Moto GP. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας και τη δυνατότητα γνωστοποίησης της άποψής μου. Χρήστος Α.Γ.

     
  • Christos Nioras

    Δεν πρόκειται να συμβεί διότι ειδικά ο Hamilton δεν του επιτρέπεται να ρισκάρει την οδήγηση μιας moto GP στο όριο. Οπότε ακόμα κι αν συμβεί θα είναι νερόβραστο.

      2