Madness Moto: Νέο ανανεωμένο site

H Madness Moto ανανεώνει το ηλεκτρονικό της κατάστημα και κάνει την απόκτηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ απλή υπόθεση.

Στόχος της Madness Moto ήταν πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Ένα σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το ηλεκτρονικό της κατάστημα το οποίο ανανεώθηκε και κάνει τις αγορές ακόμα πιο εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς. Μέσα από ένα εύκολο και κατανοητό μενού μπορείτε να βρείτε γνήσια και after market ανταλλακτικά και αξεσουάρ καθώς και κράνη, αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης αναβάτη. Όλα προέρχονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου και έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τη Madness Moto.

Με ένα κλικ στο www.madnessmoto.gr μπορείτε να δείτε και πολύ συμφέρουσες προσφορές από όλες τις κατηγορίες προϊόντων, οι οποίες αλλάζουν κάθε εβδομάδα για να αποκτήσετε ότι χρειάζεστε και να εξοικονομήσετε χρήματα. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται αυθημερόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της επαρχίας. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση, ενώ για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα.

Να θυμίσουμε ότι η Madness Moto ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1999 στο Ίλιον με πωλήσεις ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη κατοχύρωσε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπίες μοτοσυκλετών όπως HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, ΚΤΜ, PIAGGIO, GILERA, SYM, MODENAS και PEUGEOT για την διάθεση γνήσιων ανταλλακτικών. Διατηρεί πάντα μεγάλο στοκ ανταλλακτικών που εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 479, Ίλιον, 13121, Αττική   
Τηλ.: 210-2633258, 210-2633450
Fax 210-2633214
Viber 6937092566
E-mail  info@madnessmoto.gr
www.madnessmoto.gr
Facebook Page