Λύσεις για γνήσια ανταλλακτικά Group Piaggio - Aprilia

Μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για χονδρική και λιανική πώληση.

Το όνομα Ανδρέας Παργινός είναι γνωστό στο χώρο της μοτοσυκλέτας και του Scooter, αφού για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κατόχους Aprilia, Piaggio, Vespa και Gilera. Το προσωπικό του καταστήματος ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις και τις τεχνικές λεπτομέρειες των νέων μοντέλων, ακολουθώντας πιστά τα βήματα του Ιταλικού εργοστασίου, αφού η Moto Παργινός ανήκει στο δίκτυο Prime Service της Piaggio, προνόμιο που ελάχιστα συνεργεία της Ελλάδας κατέχουν.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης τεράστια γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών του Group Piaggio – Aprilia, εξασφαλίζοντας άμεση πληρότητα για κάθε μοντέλο, κάτι που θα εκτιμήσουν τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν, λύνοντας γρήγορα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Χονδρική και λιανική πώληση εξυπηρετούνται άμεσα σε όλη την Ελλάδα με αυθημερόν αποστολές  χάρη στην καθημερινή ροή παραλαβών από τη γειτονική χώρα.

Ο Ανδρέας Παργινός με την πολυετή εμπειρία που περιλαμβάνει και αγώνες ταχύτητας εντός και εκτός Ελλάδας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη με τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει και τον κάνει σταθερά να ξεχωρίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 210 7628877
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα