Και για Aprilia, Ανδρέα Παργινό θα πας

Επειδή στην Aprilia σου δεν πρέπει να βάζει χέρι όποιος κι όποιος, πήγαινε στη Moto Παργινός.

Αν είσαι κάτοχος Aprilia ξέρεις πολύ καλά ότι πρόκειται για ξεχωριστές μοτοσυκλέτες κατασκευασμένες με πάθος, που αποτελούν την επιτομή της Ιταλικής μηχανολογίας και “κουβαλάνε” αγωνιστική τεχνογνωσία δεκαετιών. Είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας γενιάς που στόχο έχουν να σε βελτιώσουν ως αναβάτη και να σου προσφέρουν σιγουριά και απόλαυση σε κάθε διαδρομή. Οι καινοτόμες λύσεις που έχουν επιλεγεί τις κάνουν να ξεχωρίζουν και να αποτελούν το αντικείμενο του πόθου για πολλούς λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Όταν όμως έρθει η ώρα του service, οι ιδιαίτερες ανάγκες μιας Aprilia απαιτούν και εξειδικευμένους μηχανικούς που μπορούν να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία τους.

Ο Ανδρέας Παργινός έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, αλλά και τεχνογνωσία που πηγάζει από την εμπλοκή με τους αγώνες. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των κατόχων Aprilia, Piaggio, Vespa και Gilera. Το προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς πάνω στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, ώστε να είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση στη μοτοσυκλέτα. Στη Moto Παργινός πριν από οποιαδήποτε εργασία ενημερώνεσαι αναλυτικά για το κόστος της και μετά την ολοκλήρωσή της λαμβάνεις όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την εκτέλεσή της.

Και μην ξεχνάτε ότι η Moto Παργινός ανήκει στο δίκτυο Prime Service της Piaggio, προνόμιο που ελάχιστα συνεργεία της Ελλάδας κατέχουν, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από το εργοστάσιο. Προγραμματίστε σήμερα το service του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας και ζήστε την εμπειρία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Ανδρέα Παργινού.

Για περισσότερες πληροφορίες:


Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 210 7628877
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα