• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Prime με τα όλα του!

 

Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Ανδρέα Παργινού ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Piaggio και συγκεκριμένα στο PRIME SERVICE της ιταλικής εταιρίας.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 25 έτη και έχοντας στη φαρέτρα του τις γνώσεις από την πρώτη γενιά αλλά και την πολυετή αγωνιστική δράση το συνεργείο ΜΟΤΟ ΠΑΡΓΙΝΟΣ, εξακολουθεί να αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημείο αναφοράς για τους κατόχους Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera! Σημείο εμπιστοσύνης, σημείο άρτιας εξυπηρέτησης, σημείο σταθερής και φιλικής σχέσης για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η απόλυτη εξειδίκευση, σε συνδυασμό με τεχνογνωσία και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό  είναι αυτά  που εντάσσουν τη Μοτο Παργινός, στο δίκτυο Prime Service καθώς πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές.

Παραθέτουμε κάποια από τα αυστηρά standards της Piaggio:

Η ειδική εκπαίδευση που έχει γίνει στους μηχανικούς, εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του οχήματος, ενώ τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα σας θα είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται.

Οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που λαμβάνει το τεχνικό προσωπικό καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους των εργασιών, πριν την εκτέλεση της εργασίας, ενώ λαμβάνει επίσης ειδικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία που εκτελέστηκε. Ο όμιλος Piaggio μεριμνά ώστε το Δίκτυο Πωλήσεων και Σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενημερώσεις που απαιτούνται για  την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος.

Η καινοτομική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νέα προϊόντα (π.χ. υβριδική), απαιτεί εξειδικευμένη γνώση που εξασφαλίζεται μόνο από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Prime Service, ενώ διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία.

Προγραμματίστε σήμερα το service του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας και ζήστε την εμπειρία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στο  εξουσιοδοτημένο συνεργείο του  Ανδρέα Παργινού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 210 7628877
Facebook Page