• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λιπαντικό Eneos GP T4 10W40

H Eneos με τη σειρά λιπαντικών GP 4T προσφέρει είναι ένα πλήρως συνθετικό (εστερικό) λάδι αγωνιστικών προδιαγραφών για κινητήρες μοτοσυκλετών.

Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρία προτείνει το GP 4T 10W40 για τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες είτε έχουν ενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων, είτε όχι και ανεξάρτητα από το αν διαθέτουν ξηρό ή υγρό κάρτερ, πιο προηγμένο και υψηλής απόδοσης λιπαντικό Είναι ειδικά σχεδιασμένο για κινητήρες που δουλεύουν σε υψηλές στροφές, σε ακραίες συνθήκες όπως οι σύγχρονες supersport και superbikes, motocross ή enduro και φυσικά είναι κατάλληλο για αγωνιστική χρήση ακόμα και για dragster μοτοσυκλέτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Προσφέρει κορυφαία απόδοση και αίσθηση σε ό,τι έχει να κάνει με την επιτάχυνση, τις αλλαγές ταχυτήτων και την απόκριση του γκαζιού. Εγγυάται την καλύτερη δυνατή προστασία του κινητήρα / συμπλέκτη / κιβωτίου, διασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των γραναζιών,  μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και υψηλή θερμική αντίσταση. Ενσωματώνει όλη την αγωνιστική τεχνογνωσία της ENEOS που προσφέρει καταιγιστική επιτάχυνση σε κάθε άγγιγμα του γκαζιού.

Ενδεικτική Τιμή: 16,5 ευρώ

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα