• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Kymco Agility 300: Με μεγάλους τροχούς και χώρο για 2 κράνη

Kymco Agility 300: Με μεγάλους τροχούς και χώρο για 2 κράνη

Με premium καταβολές και ευρωπαϊκό αέρα σχεδίασης , το KYMCO Agility 300i διεκδικεί επάξια την θέση του στην πιο δημοφιλή κατηγορία στην Ελλάδα, τα scooters με μεγάλους τροχούς στα 300κ.εκ. , συνδυάζοντας πολλά χαρακτηριστικά σε δελεαστική τιμή.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

KYMCO: φτάσε στα 300 κυβικά από 4.695εuro

Πρακτικό με ζελατίνα, χούφτες και χώρο για 2 κράνη κάτω από τη σέλα


To Agility 300 έχει καταβολές… GT Scooter όσον αφορά την προσφερόμενη άνεση στον αναβάτη του. Στο στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει αεροδυναμική ζελατίνα και -για πρώτη φορά στην κατηγορία- διαφανείς προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, με αποτέλεσμα προστασία κορυφαίων προδιαγραφών από τα καιρικά φαινόμενα. Στον επίσης στάνταρ εξοπλισμό του νέου Agility 300i υπάρχει παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης και πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς. Ο χώρος κάτω από την σέλα είναι ένα από δυνατά του σημεία, αφού επιτρέπει την φιλοξενία 2 full face κρανών, κάτι που το θέτει ένα βήμα μπροστά για τα δεδομένα της κατηγορίας. Εναλλακτικά, στον –φωτιζόμενο- χώρο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κράνος και… την προίκα σας. Ο πίνακας οργάνων απαρτίζεται από δύο οθόνες υγρών κρυστάλλων (LCD) και προσφέρει πλήρεις ενδείξεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ποιοτικό με κομψή Ιταλική σχεδίαση


Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τις 500.000 στην Ευρώπη 
και τις 25.000 στην Ελληνική αγορά, η σειρά των Agility της Kymco είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά. Το KYMCO Agility 300i διαθέτει κομψή εμφάνιση ευρωπαϊκού αέρα, δουλεμένη στο κέντρο σχεδίασης που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία. Τεθλασμένες γραμμές και γωνίες παντού, διχρωμίες, αρκετό χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο, αποτελούν στοιχεία που δημιουργούν μια αναμφισβήτητα premium εικόνα. Τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας). Το μοντέλο έχει το μεγαλύτερο μεταξόνιο της κατηγορίας στα 1.550 χιλιοστά, το οποίο πέρα από τα οφέλη της μεγαλύτερης σταθερότητας, οδηγεί και σε αύξηση του μεγέθους με το νέο Agility να διατηρεί μια εικόνα ευρωστίας. Η ποιότητα κατασκευής του Agility 300 ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα της κατηγορίας του, καθώς έχει δοθεί προσοχή στη λεπτομέρεια σε επίπεδο συναρμολόγησης φινιρίσματος και βαφής.

Κινητήρας 23 ίππων με κατανάλωση μόλις 3,7 λίτρα.


Η πηγή ισχύος του Agility είναι ένας κινητήρας 300 κ.εκ. με βελτιωμένη απόδοση στις μεσαίες και τις χαμηλές στροφές. Αποδίδει 23 ίππους στις 7.500σαλ. και 2,4 kgm ροπής στις 6.500σαλ., ενώ την τροφοδοσία του αναλαμβάνει σύστημα ψεκασμού και το ρεζερβουάρ 13 λίτρων. Είναι αρκετά οικονομικός σε κατανάλωση, με μέση τιμή 3,7 λίτρα και παράγει πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου, σε σημείο που σε συνθήκες θορύβου πόλης δεν τον ακούς καν! Το ατσάλινο πλαίσιο με τη διπλή ραχοκοκαλιά διαθέτει ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης και η τεχνολογία S.S.C. που έχει εφαρμοστεί στην κατασκευή του εγγυάται αυξημένη στιβαρότητα και σταθερότητα. Παράλληλα, επιτρέπει την τοποθέτηση του δοχείου καυσίμου χαμηλά στο δάπεδο, με κέρδος σε ευχρηστία και οδική συμπεριφορά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »