• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Kymco Agility 16+ 200i ABS: Απόκτησέ το με 2.345 ευρώ

 

Επιστροφή στους δρόμους των πόλεων για την έκδοση 200i ABS του καταξιωμένου Agility 16+. Αναβαθμισμένο στις προδιαγραφές Euro4 και με όπλα του την ευελιξία και την ευχρηστία αναμένεται να ανακηρυχθεί και πάλι σε ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα για τις αστικές διαδρομές σας.

Εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό ψεκασμό, ο τετράχρονος κινητήρας του έχει γίνει ακόμα πιο οικονομικός, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη την απόδοση των 11,2Hp και 12Nm. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει προσφέρουν πιο μεστή απόδοση στις χαμηλο-μεσαίες στροφές, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες επιταχύνσεις, τόσο εν κινήσει όσο και από στάση.Πέραν των βελτιώσεων στον κινητήρα, το νέο 16+ 200i έχει δεχθεί στα φρένα του δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς. Με τις αλλαγές αυτές, το νέο Agility 16+ 200i ABS γίνεται φιλικότερο προς το περιβάλλον, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση και ακόμα πιο ασφαλές στο φρενάρισμα. Ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός βελτιώνει τις επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης, ενώ με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία!

 
Το στιβαρό πλαίσιο δημιουργεί χαμηλότερη θέση οδήγησης και χαμηλότερο κέντρου βάρους, εμ αποτέλεσμα βελτιωμένη συμπεριφορά σε στροφές και επιτόπιους ελιγμούς. Η ανάρτηση έχει μεγαλύτερη διαδρομή και βελτιωμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας, προσφέροντας άνεση στην καθημερινή μετακίνηση. Η τάπα πλήρωσης του ρεζερβουάρ μετακόμισε κάτω από το τιμόνι, αυξάνοντας την ευχρηστία. Ο χώρος κάτω από τη σέλα αυξήθηκε και μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος και διάφορα αντικείμενα. Τα φωτιστικά σώματα άλλαξαν σχήμα και απέκτησαν φώτα θέσης τεχνολογίας LED. Ο πίνακας οργάνων έγινε πιο πλήρης σε ενδείξεις και πιο σύγχρονος σε σχεδίαση.
 
 
Το νέο Agility 16+ 200i ABS είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός καθημερινού scooter για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία και χρηστικότητα αλλά και προσιτή τιμή. Δεν είναι τυχαίο που στις μεγαλύτερες αγορές κατέχει περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας – επιδόσεων – αντοχής – οικονομίας.

 
Με τιμή στα 2.345 ευρώ το νέο Agility 16+ 200i εύκολα μπορεί να γίνει δικό σας. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr