• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Κερδίστε 6 Νέα LS2 VECTOR II

Κερδίστε 6 Νέα LS2 VECTOR II

Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε το μοναδικό κράνος με 6 εξωτερικά κελύφη στην Ελλάδα. Δες τι πρέπει νε κάνεις για να αποκτήσεις ένα κορυφαίο κράνος με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

Το Moto Τρίτη και η ΚΙΟΥΠΗΣ A.E. στα πλαίσια της οδικής ασφάλειας και της ειδικής ενέργειας που συν-διοργανώνουν για την ανάδειξη της ασφάλειας των αναβατών κληρώνουν εντελώς δωρεάν 6 κράνη LS2 Vector II, ένα κάθε εβδομάδα σε ισάριθμους τυχερούς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ολοκαίνουργιο full face κράνος της LS2 ακούει στο όνομα Vector II και είναι το μοναδικό κράνος (ανεξαρτήτως τιμής) που εισάγεται στην Ελλάδα με 6 διαφορετικά μεγέθη στο εξωτερικό κέλυφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας HPFC (High Performance Fiber Composite). Πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06, οπότε η αποτελεσματικότητά του είναι δεδομένη. Διαθέτει προηγμένο σύστημα εξαερισμού και η ζελατίνα του είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει εσωτερική φιμέ ζελατίνα, επιρρίνιο, υποσιάγωνο, αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock Max Vision 100 και υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς επιπλέον της υφασμάτινης θήκης.
 

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:

1) Κάνε like στον διαγωνισμό
2) Κάνε follow στην σελίδα μας
3) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής  

Κάθε Παρασκευή θα ανακοινώνεται ένας νικητής μέχρι τις 9/12/2022.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »