Κερδίστε 6 Νέα LS2 VECTOR II

Κερδίστε 6 Νέα LS2 VECTOR II

Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε το μοναδικό κράνος με 6 εξωτερικά κελύφη στην Ελλάδα. Δες τι πρέπει νε κάνεις για να αποκτήσεις ένα κορυφαίο κράνος με τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06.

Το Moto Τρίτη και η ΚΙΟΥΠΗΣ A.E. στα πλαίσια της οδικής ασφάλειας και της ειδικής ενέργειας που συν-διοργανώνουν για την ανάδειξη της ασφάλειας των αναβατών κληρώνουν εντελώς δωρεάν 6 κράνη LS2 Vector II, ένα κάθε εβδομάδα σε ισάριθμους τυχερούς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το ολοκαίνουργιο full face κράνος της LS2 ακούει στο όνομα Vector II και είναι το μοναδικό κράνος (ανεξαρτήτως τιμής) που εισάγεται στην Ελλάδα με 6 διαφορετικά μεγέθη στο εξωτερικό κέλυφος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας HPFC (High Performance Fiber Composite). Πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές ασφάλειας ECE 22.06, οπότε η αποτελεσματικότητά του είναι δεδομένη. Διαθέτει προηγμένο σύστημα εξαερισμού και η ζελατίνα του είναι από τις μεγαλύτερες της αγοράς, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ορατότητα. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει εσωτερική φιμέ ζελατίνα, επιρρίνιο, υποσιάγωνο, αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock Max Vision 100 και υψηλής ποιότητας τσάντα μεταφοράς επιπλέον της υφασμάτινης θήκης.
 

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό:

1) Κάνε like στον διαγωνισμό
2) Κάνε follow στην σελίδα μας
3) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής  

Κάθε Παρασκευή θα ανακοινώνεται ένας νικητής μέχρι τις 9/12/2022.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε.