Ιδού η πρόσοψη του νέου μοντέλου της Kawasaki, που περιμένουμε...

Kawasaki: Κι άλλα στοιχεία για το «turbo» Ζ!

Με ημερομηνία και καλύτερες… λήψεις, έρχεται το νέο teaser της Kawasaki για το «κομπρεσοράτο» Ζ που έρχεται! Δείτε περισσότερα εδώ…

Πριν λίγες ημέρες, το πρώτο επίσημο teaser σχετικά με νέο Kawasaki Z με κομπρέσορα, είδε το φως της δημοσιότητας. Σήμερα, εμφανίζεται και… το δεύτερο teaser! Και φυσικά, κατά τα συνήθη, είναι λίγο πιο αποκαλυπτικό αφήνοντας περισσότερα να εννοηθούν.

Όπως θα δείτε λοιπόν, κατά την διάρκεια του βίντεο αποκαλύπτεται η εμπρός όψη της νέας μοτοσυκλέτας της Kawasaki, με ένα χαρακτηριστικό, διπλό φανάρι εμπρός που παραπέμπει αμέσως σε Ζ1000. Εντύπωση προκαλεί και η χρήση του «H2» λογότυπου, το παλιό σήμα της Kawasaki δηλαδή, που σήμερα είναι πλέον συνώνυμο του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα.

Ακόμα, παρατηρώντας το σύντομο βίντεο, θα δει κανείς την χρήση νέας οθόνης TFT στα όργανα, τον κινητήρα και ματιά από το χαρακτηριστικό, πράσινο trellis πλαίσιο, αλλά και μια σύντομη ματιά στην μοτοσυκλέτα… από πίσω (με μπόλικη θολούρα). Στο τέλος του κλιπ, η Kawasaki μας ενημερώνει για τις 23 Οκτωβρίου, όταν και κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε το νέο μοντέλο.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η Kawasaki ετοιμάζεται να αποκαλύψει το ισχυρότερο naked παραγωγής του κόσμου, κατά την προσφιλή της τακτική να διατηρεί τα «πρωτεία» σε αυτούς τους τομείς. Πιστεύουμε ότι δεν θα διαψευσθούμε σε αυτό το σημείο, αλλά και πάλι, ένα υπετροφοδοτούμενο naked του λίτρου θα είναι σε κάθε περίπτωση… ανατριχιαστικά συναρπαστικό στην οδήγηση. Περιμένουμε περισσότερα. 

Δείτε το teaser παρακάτω: