KTM 450 Rally: Έτοιμη για Dakar

Μια περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα 450 κυβικών θα προσφέρει η KTM ειδικά εξοπλισμένη για τους απαιτητικούς αγώνες Rally, όπως το Dakar.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μόλις 80 κομμάτια θα παραχθούν από αυτή τη μοτοσυκλέτα η οποία θα είναι έτοιμη να πάρει μέρος σε αγώνες Rally, όπως ακριβώς βγαίνει από το εργοστάσιο. Το πλήρες όνομά της είναι KTM 450 Rally Factory Replica MY22 και είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας που έχει αποκτήσει η KTM με τη συνεργασία της με τους αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας Red Bull KTM Racing Team, Toby Price, Matthias Walkner και Sam Sunderland.

Το μότο της KTM, “Ready To Race”, ισχύει κατά γράμμα για την 450 Rally Factory Replica, η οποία χρησιμοποιεί τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα των 450 κυβικών και είναι εξοπλισμένη με τα καλύτερα περιφερειακά. Ενδεικτικά αναφέρουμε την εξάτμιση της Akrapovic, το 48άρι πιρούνι και το πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ της σειράς XACT Pro της WP και το κιβώτιο ταχυτήτων της Pankl, το οποίο χρησιμοποιεί τις ίδιες σχέσεις με το “απλό” μοντέλο, αλλά προσφέρει πιο ομαλή λειτουργία.

Η KTM 450 Rally Factory Replica MY22 θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο με την τιμή της να έχει καθοριστεί στα 25.900 ευρώ προ φόρων, νούμερο λογικό αν σκεφτούμε ότι είναι έτοιμη για αγώνα. Επίσης, θα υπάρχει και ένα έξτρα “πακέτο” με την ονομασία “Rally Service” που θα περιλαμβάνει ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους μηχανικούς για όσους ιδιώτες λάβουν μέρος στο επόμενο Dakar με τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

Kοινοποίησε το »

Kοινοποίησε το »