Η επίμαχη εικόνα που δημοσίευσαν τα ινδικά μέσα. Προσέξτε το scooter που συνδέεται με το υποθετικό νέο μοντέλο από την Husqvarna.

Husqvarna: Περισσότερες ενδείξεις για scooter

Μια εικόνα που δημοσίευσαν ινδικά μέσα καταδεικνύει ότι σύντομα, θα δούμε μοντέλο scooter από την Husqvarna. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγο καιρό, σας μιλήσαμε για τα σενάρια περί παρουσίασης νέου scooter από την KTM, μέσα από ρεπορτάζ του εξωτερικού. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, μέσα από εικόνα που δημοσιεύθηκε στην Ινδία, αποκαλύπτεται ότι και η Husqvarna ίσως ετοιμάζεται για μια αποκάλυψη στην κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα εμφανίζει ένα μοντέλο scooter, δίπλα στο καινούργιο Bajaj Chetak που παρουσιάστηκε  πριν λίγο καιρό. Προφανώς, μέσα από την συνεργασία Bajaj-KTM-Husqvarna, τα 3 μοντέλα αναμένεται να είναι πολύ παρόμοια –αν όχι βασισμένα στην ίδια πλατφόρμα-, με διαφορές όμως στην εξωτερική τους εμφάνιση, ανάλογα με την μάρκα.

Παράλληλα, μέσα από την μικρή εικόνα που δημοσιεύθηκε, αποκαλύπτεται και το ίδιο το scooter της Husqvarna! Προσέξτε τις χαρακτηριστικές γραμμές, που η εταιρεία καθιέρωσε μέσα από τα Vitpilen και Svartpilen, το φλούο κίτρινο χρώμα που δηλώνει και εδώ το παρόν, αλλά και το εμπρός χαρακτηριστικό φωτιστικό σώμα. Με αυτές τις λεπτομέρειες, θεωρούμε ότι «εύκολα» η εικόνα αυτή, θα μπορούσε να ανήκει στο νέο scooter της Husqvarna.

Παράλληλα, η εικόνα αποκαλύπτει ότι το νέο υποθετικό scooter, θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ισχύος: Στα 4 και 10 kW, δηλαδή ανάλογα στους 5,4 και 13,6 ίππους, προφανώς έτσι ώστε να είναι συμβατό και για κατόχους διπλωμάτων AM και A1, στην Ευρώπη.

Περισσότερα –και πιο επίσημα- αναμένονται, αλλά είναι μάλλον σαφές ότι το Group KTM εξερευνά την μετακίνηση με scooter, μιας και τα τελευταία έχουν τόσο μεγάλη, διαχρονική επιτυχία σε σημαντικές αγορές.  

Φωτό: Indian Autos Blog