Honda «True Adventure»: Σε άλλα επίπεδα!

Μια μετατροπή που πραγματοποιείται όλο και περισσότερο και δεν παύει να εντυπωσιάζει. Θα οδηγούσατε κάτι τέτοιο;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

ΟΚ, νομίζω ότι  μπορούμε πλέον να μιλάμε για μια νέα τάση μετατροπών και μην εκπλαγείτε καθόλου, αν σύντομα δούμε κάτι αντίστοιχο από τις ίδιες τις εταιρείες μοτοσυκλετών. Το μοντέλο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι –ή μάλλον ήταν…- μία Honda CB1000R, που δέχθηκε ένα extreme makeover από την Brivemo Motors, τον επίσημο αντιπρόσωπο της Honda στην Ελβετία. Έχει το όνομα…True Adventure!

Το neo sports café μοντέλο… ψήλωσε και αγρίεψε αισθητά, σε μια εκτενή μετατροπή που κρύβει πολλές εργατοώρες σε μια τρομακτική θα λέγαμε, σιλουέτα. Ο κινητήρας, το πλαίσιο και η υπερκατασκευή ρεζερβουάρ-υποπλαισίου παρέμεινε ίδια, ωστόσο, ριζικές είναι οι αλλαγές στην ανάρτηση. Μπροστά, τοποθετήθηκε ένα ολόκληρο σύστημα από την CRF450R, ένα νέο τιμόνι και το φτερό ανυψώθηκε στο ύψος της μάσκας, ενώ πίσω το «σήκωμα» της ανάρτησης είναι προφανές. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός, ότι διατηρήθηκαν οι εργοστασιακοί τροχοί του CB1000R, ενώ μπροστά ο ένας από τους δύο δίσκους πήρε… πόδι!

Τους τροχούς έντυσαν τα ελαστικά με τακούνια TKC80 της Continental, ενώ η εξάτμιση είναι νέα εξολοκλήρου, θυμίζοντας αυτήν της πρώτης CB650. Στις λεπτομέρειες, το μοντέλο εξοπλίστηκε επίσης με νέα οδοντωτά μαρσπιέ, νέα βάση πινακίδας και μικρά LED φώτα.
Μηχανικά, δεν αναφέρεται ότι αλλάζει κάτι, άρα ο τετρακύλινδρος των 1.000 κυβικών αποδίδει ακόμα, και τα 146 άλογα του! Πως σας φαίνεται;
 

  • BBB

    Αυτό και το RIVALE (το οποίο όμως είναι σε παραγωγή βέβαια) είναι πιστεύω τα 2 ομορφότερα Motard.