H εικόνα που παρουσιάζει το πλάνο των νέων ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Honda.

Honda: Τουλάχιστον 3 νέα ηλεκτρικά μέχρι το 2024

Πιο συγκεκριμένη για το πλάνο της «ηλεκτρικοποίησης» της γίνεται η Honda, ανακοινώνοντας ένα χρονοδιάγραμμα για την παρουσίαση νέων μοντέλων. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις τάσεις ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης παγκοσμίως και μόλις αποκαλύφθηκαν τα χρονοδιαγράμματα των νέων μοντέλων, σύμφωνα με τον Toshihiro Mibe, τον νέο CEO της εταιρείας. Ο Mibe μας προϊδεάζει για την εμφάνιση τουλάχιστον 3 νέων «αστικών» μοντέλων, μαζί με ένα sport ηλεκτροκίνητο, στα επόμενα 3 χρόνια.
 
Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο της Honda αναφέρει ότι το 2024, 3 ηλεκτροκίνητα δίκυκλα θα κάνουν την εμφάνιση τους με προσανατολισμό στην αστική χρήση. Από την εικόνα που δημοσιεύθηκε, γίνεται σαφές ότι το ένα θα είναι μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και τα άλλα δύο, ηλεκτρικά scooters, χωρίς όμως να γίνονται περισσότερα στοιχεία γνωστά. Ωστόσο, λίγο πιο πάνω στην εικόνα, βλέπουμε ένα τέταρτο μοντέλο: Μια σπορ μοτοσυκλέτα, με την λέξη FUN να την χαρακτηρίζει και μια δήλωση αποστολής, αμέσως από κάτω: Ηλεκτροκίνητα οχήματα αναψυχής.
 
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η Honda ήδη διαθέτει ηλεκτροκίνητα αλλά και υβριδικά δίκυκλα, όπως π.χ. το PCX, και στις δύο εκδόσεις, για συγκεκριμένες αγορές. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αποκαλύψει και το ηλεκτρικό GYRO e και GYRO Canopy e, αλλά και το Benly e, οπότε δεν μιλάμε για ντεμπούτο μιας γκάμας, αλλά επέκταση της. Ο χρόνος θα δείξει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της εταιρείας…