Τι ετοιμάζει η Honda για μια από τις μεγαλύτερες αγορές της;

Honda: Τι θα παρουσιάσει στην Αμερική;

Νέο X-ADV, μικρότερο μοντέλο στη σειρά ή το πολυπόθητο CBR1000RR του 2020; Τι περιμένουμε από την Honda στο άμεσο μέλλον;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η έκθεση AIMExpo στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών, θα ανοίξει τις πόρτες της και σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού, η Honda ετοιμάζεται να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Η είδηση μάλιστα έλαβε μεγάλη έκταση τις προηγούμενες ημέρες στα Αμερικανικά μέσα, καθώς όπως συνηθίζεται με τις «μεγάλες» ειδήσεις, συνοδεύτηκε και από αντίστοιχα «μεγαλεπήβολες» υποσχέσεις.

Τι λένε αυτές; Σύμφωνα με όσα δημοσιεύθηκαν, η Honda θα παρουσιάσει κάτι που «δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην Αμερική». Έτσι λοιπόν τα σενάρια οργιάζουν. Προς το παρόν, οι περισσότερες πληροφορίες μιλούν για την έλευση του X-ADV στην Αμερική. Κάτι λογικό, αφού το X-ADV έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη, παρουσιάστηκε και σε έκδοση 150 κυβικών για την Ασία, ενώ το X-ADV 300 θεωρείται σχεδόν βέβαιο να εμφανιστεί οσονούπω. ¶ρα, οι «πρώτες» πιθανότητες πάνε στο X-ADV και την έναρξη διάθεσής του στην Αμερική.

Από εκεί και πέρα, οι φήμες κάνουν λόγο και για μια CBR300R, ολοκαίνουργια, πιο σπορ και δικύλινδρη. Και αυτό το μοντέλο θα είναι κάτι καινούργιο για την Αμερική, ενώ θα μπορούσε να παίξει και τον ρόλο «προλόγου» για την Ευρώπη, εν μέσω του «δικύλινδρου» ανταγωνισμού στην κατηγορία.

Φυσικά κανένα «σενάριο» για νέο μοντέλο δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα superbike –καθότι η κατηγορία έχει το μεγαλύτερο γόητρο, διαχρονικά. Είναι αυτή η στιγμή για την εμφάνιση του CBR1000RR του 2020; Οι πιθανότητες που οι ξένοι δημοσιογράφοι δίνουν σε αυτό, είναι μικρές, αλλά δεν το αποκλείουν. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι, φέτος η Honda κλείνει 60 χρόνια παρουσίας στην Αμερική και δεν αποκλείεται, υπό οποιεδήποτε συν θήκες, ένα ακόμα «επετειακό» μοντέλο για τον εορτασμό της περίστασης. Σύντομα θα γνωρίζουμε όλη την αλήθεια…